Doe mee aan de grandioze winactie en maak deze keer kans op munten
Doe mee aan de grandioze winactie en maak deze keer kans op munten (Foto: )

Boulevard Outdoor 2019

REGIO - Zaterdag 29 juni keert Boulevard Outdoor voor het 9e jaar op rij terug. Hét gezelligste festival van Oost-Nederland vindt ook dit jaar weer plaats op het Lageveld in Wierden. Deze keer met meer dan 50 artiesten, verdeeld over 7 area's! Het thema is bekend, de podia zijn ontworpen en de line-up is al bijna compleet...Diverse Nederlandse topartiesten reizen zaterdag 29 juni naar Wierden om een geweldige show te geven. Ondanks de topnamen, staat het festival altijd nog bekend om haar gezelligheid.

Boulevard Outdoor is een echt vriendenfestival, een festival waar je vele bekenden tegenkomt, nieuwe vrienden maakt en waar nieuwe relaties ontstaan. Kortom een festival waar altijd mooie verhalen worden gemaakt. Boulevard Outdoor is daarnaast ook heel interessant voor de ondernemers uit de regio, de ultieme setting voor een mooie dag en toch te netwerken. Ben jij dit jaar ook part of the Boulevard family? Met meer dan 8.000 feestende bezoekers wordt het gegarandeerd een onvergetelijke dag! Vanaf 14.00 uur is het festivalterrein geopend en wordt afgesloten met een grandioze eindshow! Info&tickets: www.boulevardoutdoor.nl

Winactie

Het Almelo's Weekblad mag prijzen verloten onder de lezers van het Almelo's Weekblad. Maak o.a. kans op munten! Mail voor 10 april naar redactie@almeloosweekblad.nl o.v.v. Boulevard Outdoor munten! Hou de krant en facebook in de gaten voor meer Boulevard Outdoor acties!

Meer berichten