Foto:

Silver&Dance Party

ALMELO - Op zaterdagavond 13 april organiseert Ladies' Circle Oostenwind voor de derde keer haar Silver&Dance Party. Het spetterende dansfeest wordt ook dit jaar weer gehouden in de Almelounge van het Heraclesstadion. Het doel van deze is avond is geld in zamelen voor Stichting Ekiko. Stichting Ekiko staat voor 'elk kind een koffer' en regelt voor kinderen die niet thuis kunnen slapen een koffertje met eigen spullen passend bij de leeftijd van het kind. Dit koffertje is voor sommige kinderen een tijdlang het enige wat zij van zichzelf hebben.

Al 2x eerder organiseerden de dames uit Almelo een groot benefietfeest. Vorig jaar werd daarbij ruim € 35.000,- opgehaald voor het goede doel. De Ladies streven naar minimaal 300 gasten. Daarmee hopen ze de opbrengst van vorig jaar te evenaren. DJ Bram Weys zal zorgen voor knallende muziek tijdens de avond. Als gastspreker en avondvoorzitter is niemand minder dan RTL Weerman Dennis Wilt bereid gevonden. Om nóg meer geld op te halen wordt er tijdens de avond een veiling gehouden waarbij u kunt meebieden op prachtige items. Ook kunnen de bezoekers tijdens de avond enveloppen kopen voor € 10,- per stuk. In deze enveloppen zitten prijzen met een waarde van soms wel € 50,-. En het leuke is: altijd prijs!

Tickets

Kaarten zijn te koop via www.silverdancealmelo.nl of bij een van de ladies. De dresscode voor de avond is 'A touch of Gold'. Er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Meer berichten