Foto:

Eerste plaats voor Zoë Bruggeman

ALMELO - Het ROC van Twente organiseerde dinsdag 23 maart voor de tweede keer de Retail Skills Battle op de ROC-locatie aan de Wierdensestraat. Dit was een wedstrijd voor alle tweede- en tevens laatstejaarsstudenten van de opleiding Verkoper op niveau 2. Zoë Bruggeman won met haar kraampje vol met paardensportartikelen, gesponsord door Mayfair-ruitersport en manege Achter'n bos.

Zoë: 'Ik was om 08.00 al op school om mijn kraam klaar te maken en was thuis al 2 dagen druk geweest met prijskaartjes maken en te bedenken hoe ik het ongeveer zou willen inrichten. Mijn kraam opbouwen ging best vlug. Toen had ik eerst de Engelse ronde die voor mijn gevoel al best wel goed ging en daarna kwamen nog ongeveer 4 rondes. Bij de prijsuitreiking werd ik als 1e het podium opgeroepen met een 3e plaats voor 'het mooist uitziende kraampje' met een 8,8!

Daar was ik al heel blij mee maar ik moest op het podium blijven staan en uiteindelijk had ik de rest gewonnen en was ik 'overall' 1e met een eindcijfer van 9,2 (Skills: Sales 9.3, speaking 9.1, product 9.2, web 8.8, Engels 6.6)! Nu mag ik deelnemen aan de landelijke finales op 9 mei in Amersfoort. Ik wil graag mijn ouders bedanken voor alle hulp, manege Achter'n bos en het allermeest Mayfair-ruitersport, zonder haar was het niet mogelijk geweest!'

Meer berichten