Foto:

Heavenz Festival op Hemelvaartsdag

ALMELO – 'Na het succes van de eerste editie, komen we dit jaar grootser terug,' aldus organisator Ritchie Lijster. Heavenz heeft vorig jaar een goede indruk gemaakt bij de circa 1200 bezoekers die het festival bezochten, daarom pakken ze dit jaar grootser uit! De headliners voor dit jaar zijn al bekend gemaakt, onder andere Dave Roelvink, Jayh Jawson, Dio, Lady Bee, Johnny500 en nog veel meer komen!

'Heavenz Festival heeft als huisstijl een tropische sfeer, maar dit jaar ook met invloeden van het 'oude Egypte'. Het belooft weer een fantastische editie te worden en gezien de huidige kaartverkoop verwachten wij een verdubbeling van het aantal bezoekers dit jaar,' aldus Lijster.

Dit jaar zal Heavenz op 30 mei om 13.00 haar deuren openen, het event eindigt om 00.00 uur, voor de mensen die dan nog willen doorfeesten is er een 'Heavenz afterparty' georganiseerd bij Ibiza Almelo en The Shamrock Almelo!

Enrichment Entertainment

De organisatie van Lijster, Enrichment Entertainment, is het recept achter het succesvolle Heavenz Festival. Wat kunnen de bezoekers dit jaar verwachten? Lijster: 'Heavenz kenmerkt zich door haar goede sfeerbeleving, maar dit jaar hebben we meer in petto, o.a. een cocktailbar i.s.m. Ibiza Almelo, een 'Heavenz VIP-zone' (overdekt en incl. onbeperkt: bier, wijn & frisdrank), tattooshop + barber (BST Almelo) en daarnaast houden we dit jaar ook rekening met veganisten. In samenwerking met Brood met Spelen hebben we een selectie foodtrucks dat ook veganistische gerechten serveert! Ook komt onze populaire 'Heavenz Coffee' terug dit jaar, daarnaast hebben we ook 'Heavenz Sushi/Pokebowls' aan het assortiment toegevoegd!'

Lijster: 'Naast het feit dat wij als organisatie hard werken voor een succesvol evenement, ontvangen we ook ondersteuning van diverse partijen waarmee Heavenz/Enrichment een samenwerkingsverband heeft, denk hierbij aan onze hoofdsponsor Olympia Almelo van ondernemer Jeroen Duijm, support op diverse vlakken van Ibiza Almelo, The Shamrock Almelo, 't Hookhoes, Lemerij, Snapshot, By Hilke, NEKX en nog veel meer! Dank hiervoor! Buiten de zakelijke partijen om hebben we een geweldig team, ook wel 'The Enrichment Family'. Dit heb ik vorig jaar een keer geroepen en nu zit het erin,' lacht Lijster. 'In dit team zit o.a. mijn rechterhand en mede-organisator Jason Tatipata. Jason is verantwoordelijk voor de marketing, artwork en alles op het gebied van concept.' Alle info vindt u op www.heavenz.nl

Winactie

Het Almelo's Weekblad mag i.s.m. Heavenz 2x 2 Heavenz tickets verloten en 2x2 Heavenz entreekaart met cocktail! Kans maken? Mail dan voor donderdag 4 april naar redactie@almeloosweekblad.nl o.v.v. Heavenz.

www.heavenz.nl

409 w / 2685 t +foto

Meer berichten