Na afloop van de Oranjemarkt worden goederen die niet zijn verkocht door goede doelenorganisaties ingenomen
Na afloop van de Oranjemarkt worden goederen die niet zijn verkocht door goede doelenorganisaties ingenomen (Foto: )

Inschrijving Oranjemarkt via www.almeloevents.nl

ALMELO - Op 27 april komt stichting Almelo Events in het kader van Koningsdag weer met een afwisselend en uitgebreid feestprogramma. Binnenkort valt hier meer over te lezen via de (sociale) media en op de website van Almelo Events. Een traditioneel onderdeel van het programma is de Oranjemarkt. De Oranjemarkt begint om 09.00 uur en sluit om 17.00 uur. Inschrijving voor deze Oranjemarkt is vanaf maandag 11 maart mogelijk via de website www.almeloevents.nl Daar vindt men de plattegronden met daarin aangegeven de grondplekken (geel), de plekken met kramen (roze) en de plekken met kramen in combinatie met stroomvoorziening (oranje). In alle gevallen zijn de plekken 4 meter breed. Belangrijk om goed te kijken naar deze kleuren, want die bepalen de aard van de plek die u reserveert.

U kunt alleen een kraam reserveren met stroom, als u ook deze stroom betaalt. Deze kramen zijn dus niet beschikbaar voor mensen die een kraam zonder stroom willen hebben. De groene plekken zijn 'organisatieplaatsen' en zijn in deze fase van de voorinschrijving niet beschikbaar voor de inschrijving via de website.

Dit jaar zijn er géén plekken beschikbaar op het Marktplein, een deel van het Centrumplein en op de Wierdensestraat. De reden ligt bij het feit, dat de zaterdagse weekmarkt deze plekken gebruikt. Er zijn dus nieuwe plekken ingetekend voor deze Oranjemarkt. Er zijn ongeveer 500 plaatsen beschikbaar. Iedereen kan zijn eigen plek uitzoeken voor zover die al niet door een ander wordt bezet. Na ontvangst van de betaling via I-Deal is de inschrijving geldig en wordt deze plek geblokkeerd. De winkeliers in het centrum hebben inmiddels hun plekken voor de eigen winkel al aangevraagd en toegewezen gekregen. V.w.b. de verkoop van etenswaar zal er strenge controle worden uitgevoerd op de naleving van de voorschriften van de keuringsdienst van waren. Nieuw dit jaar is het innemen na afloop van de Oranjemarkt van de goederen die niet verkocht zijn door en ten behoeve van diverse goede doelorganisaties.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden