Joke Bruijs is een allround artieste die alles kan. Gratis naar de voorstelling? Doe dan mee met de winactie!
Joke Bruijs is een allround artieste die alles kan. Gratis naar de voorstelling? Doe dan mee met de winactie! (Foto: Mark Uyl)

Joke Bruijs op zoek naar het levenslied

ALMELO – Joke Bruijs was 30 jaar geleden de eerste professionele act die optrad in Theater Hof 88. Nu 30 jaar later, in ons jubileumjaar komt Joke Bruijs & Musica Extrema terug naar het theater. Op zaterdag 16 maart staan Joke Bruijs & Musica Extrema in Theater Hof 88 met de voorstelling Café Du Monde – De zoektocht van Joke Bruijs. Aanvang: 20.15 uur.

Fantastische winactie!

Het Almelo's Weekblad mag in samenwerking met Hof 88 3x 2 vrijkaarten verloten. Kans maken hierop? Mail dan voor dinsdag 12 maart naar redactie@almeloosweekblad.nl o.v.v. Joke Bruijs.

Levenslied

Elke streek, elk land en elke tijd kent zijn eigen levenslied. Waar op de wereld je ook komt; het leven wordt bezongen. Liederen over de liefde, over jaloezie, geluk en wanhoop. Overbekende thema's die met hart en smart bezongen worden in het Café du Monde. Een meespelend muziekprogramma waarin Joke Bruijs u op haar eigen humoristische en eigenzinnige wijze trakteert op de pareltjes die het levenslied heeft voorgebracht. Speciaal voor dit programma heeft zij de handen ineen geslagen met het veelzijdige ensemble Musica Extrema. Een fantastische en veelzijdige voorstelling vol kippenvel en nostalgie. Kaarten kunnen worden gereserveerd via www.hof88.nl, via info@hof88.nl en via 850264. De kassa is open van woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstellingen.

Vier het Leven

Dankzij de prachtige statiegeldactie van alle PLUS supermarkten heeft Stichting Vier het Leven een mooie aanbieding voor ouderen om naar de voorstelling 'Café du Monde van Joke Bruijs te gaan. Onder het motto 'samen uit, samen genieten' organiseert Stichting Vier het Leven theater- en concertbezoek met begeleiding voor ouderen die een extra ondersteunende arm nodig hebben of graag samen gaan. Gastvrouwen en -heren van Vier het Leven halen gasten op en begeleiden ouderen voor een mooie avond uit. Info: tel. 035–5245156 of info@4hetleven.nl. www.4hetleven.nl

Meer berichten