Leon Roelofs, Willem Hoevers en Wendy Roelofs zijn alle drie blij met gift voor Kans voor een Kind
Leon Roelofs, Willem Hoevers en Wendy Roelofs zijn alle drie blij met gift voor Kans voor een Kind (Foto: )

Mooi bedrag voor Kans voor een Kind

ALMELO - Onlangs mochten Wendy en Leon Roelofs van uwkerstboomthuisbezorgd.nl een cheque van 715,- euro overhandigen aan Willem Hoevers, projectleider van Kans voor een Kind. Het geld was afkomstig uit de opbrengst van de kerstbomenverkoop van afgelopen jaar. Een groot deel van het bedrag kwam uit de verkoop van de kerstbomen bij onder andere Brughuis Plussupermarkt bij het Heraclesstadion en giften.

Wendy en Leon Roelofs zijn heel blij dat ze de Twentse stichting 'Kans voor een Kind' een bedrag kunnen schenken. Het is nu voor het tweede jaar dat ze de actie 'U een boom, zij een droom' proberen glans te geven. Zelf hebben Wendy en Leon helaas geen kinderen, maar ze zijn altijd wel heel erg bij het wel en wee van kinderen betrokken. Als ze met hun gift een kind blij kunnen maken, maakt ook hen dat gelukkig.

Twentse stichting

Kans voor een Kind probeert wensen van kinderen, die of lichamelijk of psychisch lijden in de breedste zin van het woord, te vervullen. Deze Twentse stichting is sinds 2002 in heel Twente actief. Willem Hoevers is mede-oprichter van deze stichting en in de loop der jaren hebben ze al heel veel kinderen in Twente blij kunnen maken en hun wens kunnen vervullen. Ook houden ze elke twee jaar een grote kidsday in een hangar op Vliegveld Twente. Er wordt dan alles uit de kast gehaald om en ruim 800 kinderen een prachtige dag te laten beleven.

Kerstbomen

De kerstbomen van Leon Roelofs worden op een groot terrein in Geesteren met de grootste zorg zelf gekweekt. 'Het was afgelopen zomer extreem droog, door veel extra inzet hebben wij onze kwaliteit en naaldvastheid kunnen waarborgen,' laat Leon Roelofs weten. Een goede boom en goede service staan bij Roelofs hoog in het vaandel. De kerstbomen kunnen via de site besteld worden en vervolgens worden ze gratis thuis bezorgd. Dit jaar was er ook een mogelijkheid om de boom te kopen bij Plus Brughuis bij het Heraclesstadion. Daarbij werd ruim aandacht besteed aan de Stichting Kans voor een Kind, waar een deel van het aankoopbedrag naar toe ging.

Ook dit jaar zullen Leon en Wendy weer kerstbomen verkopen via de website en bij en via de Plus. Ze gaan er al tijdig bij Plus Brughuis reclame voor maken. De stichting Kans voor een Kind hebben ze inmiddels in hun hart gesloten en ook de komende jaren zal een deel van de opbrengst naar deze prachtige stichting gaan.

Voor meer informatie kan men terecht op de site van Kans voor een Kind waar ook de nodige informatie staat wanneer men graag een kind wil aanmelden die voor een wensvervulling in aanmerking komt. 'Want ieder kind heeft recht op geluk', is waar zij voor staan.

Meer berichten