Wil je ook een toffe krantenwijk? Bel dan 's morgens naar 0546-826323 of mail naar bezorging@almeloosweekblad.nl
Wil je ook een toffe krantenwijk? Bel dan 's morgens naar 0546-826323 of mail naar bezorging@almeloosweekblad.nl (Foto: )

Een krantenwijk is echt de ideale bijbaan!

ALMELO – 'Mijn naam is Fleur Wignand en ik loop al viereneenhalf jaar een krantenwijk bij het Almelo's Weekblad. Elke maandagmiddag krijg ik de kranten bij mij thuis bezorgd. De kranten, soms met een extra folder doe ik dan in een krantentas op mijn fiets. Ik heb een wijk met ongeveer 280 adressen. Ik loop vaak iets meer dan twee uur per week en weet ondertussen alle huizen en brievenbussen makkelijk te vinden. Hierdoor bezorg ik de kranten elke week sneller.

Ook is een krantenwijk een hele fijne baan, omdat ik lekker muziek kan luisteren en zelf kan plannen wanneer ik de krant bezorg. Ik heb hier twee dagen de tijd voor, op maandag en dinsdag, tussen 9 uur 's ochtends en 9 uur 's avonds. De krantenwijk levert ook een leuk bedrag op, met een bonus rond de kerstdagen! Dan mag je met kaartjes en een krant langs de huizen in je wijk om iedereen fijne feestdagen te wensen. Vaak krijg je dan een kleine, vrijwillige fooi die samen een mooi bedrag maakt. Een krantenwijk is ook een gezellig baantje. Mensen die buiten zijn, zeggen vaak hallo of maken een praatje. Kortom, een krantenwijk is een echte aanrader!'

Meer berichten