Ruben Nosaehi, Mark Kramer en Luc Hudepohl zijn drie plaatsgenoten die alle drie hun carrière gestart zijn bij Paco Plumtrek
Ruben Nosaehi, Mark Kramer en Luc Hudepohl zijn drie plaatsgenoten die alle drie hun carrière gestart zijn bij Paco Plumtrek (Foto: )

Bijzondere debuten in Paco Plumtrek

ALMELO - Op zaterdag 29 december is Paco Plumtrek het decor van de debuutfilm 'Buitenspel' van Filmmaker Mark Kramer. Daarnaast wordt de EP (extended play) van de Geldwolven gelanceerd. Mark Kramer koos de inspirerende oude Kolkschool in Almelo als decor voor zijn debuutfilm, die op zaterdag 29 december vertoond zal worden op de plek waar hij is opgenomen. 'Buitenspel' is een kleurrijke en droomachtige film geworden, en Kramer zette niet alleen zijn thuisstad in, maar schakelde ook de hulp in van zijn muzikale vrienden, De Geldwolven (Luc Hudepohl en Ruben Nosaehi). Ook zij, Luc en Ruben, presenteren met trots hier hun debuut. De EP die zij dit jaar hebben opgenomen wordt op 29 december gereleased bij Paco Plumtrek, het podium waar zij jaren geleden hun eerste muzikale stappen hebben gezet. De EP is een 'coming of age story', dus ook voor De Geldwolven is Almelo de perfecte setting om hun nieuwe muziek te presenteren. Tevens schreven ze de muziek voor Buitenspel en schittert het duo in de film. Alles is dus met elkaar verweven. Reserveren via www.pacoplumtrek.nl! De optredens starten om 20.30 uur. Podium Paco Plumtrek, Bornerbroeksestraat 19.

Meer berichten