Uw nagels versterkt en prachtig verzorgd met het revolutionaire IBX-systeem. Informeer of maak dan snel een afspraak bij Up to Nails Renette
Uw nagels versterkt en prachtig verzorgd met het revolutionaire IBX-systeem. Informeer of maak dan snel een afspraak bij Up to Nails Renette (Foto: )

Tip voor de feestdagen: Laat uw nagels stralen!

ALMELO – Tijdens de feestdagen wilt u er natuurlijk weer tiptop uitzien. Vergeet daarbij ook uw nagels niet!

Goed verzorgde nagels zijn een sieraad voor uzelf en anderen en versterken het feestelijke gevoel dat bij de feestdagen hoort. Up to Nails Renette kan u hier alles over vertellen en uw nagels verzorgen. U kunt bij Renette onder andere terecht voor up to date verzorgde acrylnagels en gelpolish.

IBX-systeem

Ook kunt u hier terecht voor IBX. Dit versterkt je nagels van binnenuit en is de oplossing voor beschadigde nagels! Helaas is niet iedereen gezegend met sterke nagels. Gelukkig is daar iets aan te doen. Het revolutionaire tweedelige IBX-systeem herstelt beschadigde nagels, versterkt zwakke nagels en beschermt kwetsbare nagels bijvoorbeeld tegen schade door het herhaaldelijk afweken van gelpolish. IBX dringt onder invloed van warmte door in de nagelplaat. Het werkt dus echt binnen in de nagel in plaats van er boven op. Je zult zien dat je nagels steviger zijn met behoud van flexibliteit waardoor splijten en barsten tot het verleden behoren.

Ben je ook nieuwsgierig geworden? Informeer bij Up to Nails Renette, tel. 06-31679552. Reserveer tijdig in verband met de komende feestdagen!

Meer berichten