Foto:

Kerst vier je natuurlijk bij Preston Palace!

ALMELO - Ho ho ho! Beleef een 'Merry Christmas' voor de hele familie bij Preston Palace. De kerstman verwelkomt u voor een knusse kerstdag in het sprankelende uitgaanscentrum waar van álles te beleven is voor jong en oud. Ook voor een dag uit of avond uit met kerst bent u aan het juiste adres. All-in, let the sleighbells ring!

Winactie!

Het Almelo's Weekblad mag in samenwerking met Preston Palace een geweldige kerstprijs verloten onder de lezers van het Almelo's Weekblad. U maakt kans op een volledig verzorgd dag- of avond kerstarrangement voor 2 personen naar keuze! Wat moet u doen? Stuur voor maandag 10 december een mail naar redactie@almeloosweekblad.nl o.v.v. kerstarrangement. Vermeld daarbij waarom juist u deze prijs wilt winnen. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Samen fijne feestdagen beleven. Dat is het enige wat u wilt met uw familie en vrienden. Dat begrijpen ze bij Preston Palace! Uw kerstarrangement is voor iedereen tot in de puntjes verzorgd. Aan alles is gedacht. Ook is het natuurlijk mogelijk een bijbehorende hotelovernachting te boeken. Het uitgaanscentrum biedt volop mogelijkheden tot ontspanning. Van een kop koffie/thee met een gebakje, tot een drankje op één van de terrassen. Er zijn volop spelfaciliteiten. Kinderen hebben de dag van hun leven in deze ruimte met springkussens en klim- en klauterattributen. Poffertjes en patatjes horen er natuurlijk bij!

Wat is all-in?

Warme en koude kerstbuffetten in het uitgaanscentrum met overheerlijke grillgerechten, soepen, stokbrood, visbuffet, tapas, salades, een wokbuffet en ijs als nagerecht, entertainment, luxe kerstkoffiebuffet in de koffiecorner, alle drankjes uit het assortiment, spelfaciliteiten, zoals bowlen, midgetgolf, snooker en biljart, toegang tot de indoor-kermis tot 18.00 uur, toegang tot het subtropisch zwemparadijs met whirlpools, stoombad en zonnehemels, spelotheek voor kinderen t/m 7 jaar. Voor info: www.prestonpalace.nl

Meer berichten