Jim van der Zee is van 17.30 tot 18.30 uur in de winkel aanwezig. Klanten kunnen met hem op de foto (foto: LochemNieuws)
Jim van der Zee is van 17.30 tot 18.30 uur in de winkel aanwezig. Klanten kunnen met hem op de foto (foto: LochemNieuws) (Foto: )

Virtual reality bij Plus, sparen voor gadgets

ALMELO – PLUS start een campagne met het populaire tv-programma The Voice of Holland. Klanten van PLUS Almelo kunnen sparen voor zeven exclusieve The Voice of Holland gadgets en het programma intenser dan ooit beleven met de virtual reality app.

Vanaf zondag 4 november kunnen klanten van PLUS Almelo sparen voor zeven exclusieve The Voice of Holland gadgets: een clip-on 3D lens om zelf 3D foto's en films te maken, een clip-on mini VR-glasses om te bevestigen aan je mobiel voor een VR-beleving, een set van twee drinkbekers, een VR viewer, een wireless speaker, een wireless headphone en selfiestick met microfoon.

Beleef The voice intenser door de VR-app

Met de nieuw ontwikkelde virtual reality app ervaren klanten The Voice of Holland intenser dan ooit. Met een VR-viewer stapt de kijker middenin de wereld van The Voice of Holland. Ze kunnen ervaren hoe het is om zelf op het podium te staan of een kijkje achter de schermen nemen. Tien weken lang worden door middel van codes nieuwe scenes vrijgegeven via plus.nl, de weekfolder en social media kanalen. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant een spaarzegel. Een volle spaarkaart met 45 zegels geeft recht op een van de gadgets. De 3D lens, VR-glasses en bekerset zijn gratis. Voor de VR-viewer, wireless speaker, wireless headphones en selfie stick met microfoon geldt een bijbetaling. Dit varieert van 4,99 euro voor de VR viewer tot 7,99 euro voor de selfie stick. De actie loopt tot en met zaterdag 9 februari 2019. Tevens zijn er wekelijks extra aanbiedingen waarbij men extra zegels ontvangt zodat men de spaarkaart sneller vol kan krijgen.

Meet and greet bij PLUS van Limbeek

Op 14 november om 17.30 uur is Jim van der Zee bij PLUS van Limbeek voor een unieke meet and greet. We kennen Jim van der Zee als winnaar van The Voice of Holland. Klanten kunnen met hem op de foto, een handtekening krijgen of die ene vraag stellen waarvan ze het antwoord altijd al hebben willen weten.

Meer berichten