Sinterklaas wordt dit jaar extra in het zonnetje gezet rondom zijn verjaardag (foto: Nick van Ormondt)
Sinterklaas wordt dit jaar extra in het zonnetje gezet rondom zijn verjaardag (foto: Nick van Ormondt) (Foto: )

Kinderklucht De Verjaardag van Sinterklaas

ALMELO - Pepernoten, cadeautjes, taaitaai en speculaas… 't Heerlijk avondje is gekomen, 't avondje van Sinterklaas! Ook op het kasteel van Karel de Kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus. Dit jaar weer komt niemand minder dan Sinterklaas bij de vrolijke vrienden op bezoek. Want zeg nou zelf: wat zou het Sinterklaasfeest zijn zonder bezoek van de goedheiligman en de Pieten?

Het wordt weer lachen, gieren en brullen met 'De Verjaardag van Sinterklaas'! Geniet met de hele familie van deze dolkomische kinderklucht op zondag 25 november in Theaterhotel Almelo.

Samen met de Sint en Pieten zorgt het gezellige kasteelpersoneel voor een muzikaal theateravontuur vol grappen en grollen. Zonder twijfel het leukste Sinterklaasfeest van het jaar!

Verhaal

Dit jaar hebben Karel de Kok, hoofdlakei Franciscus en hofdame Frandolien zich voorgenomen om de Sint eens extra in het zonnetje te zetten rondom zijn verjaardag. Sinterklaas, die normaal druk bezig is met het uitdelen van cadeaus, wordt dit keer zelf eens getrakteerd. De voorbereidingen zijn in volle gang als er plots wel hele vreemde dingen gebeuren op het kasteel.

Het grote verrassingsfeest dreigt behoorlijk in het water te vallen. Kunnen Karel de Kok en zijn vrienden de problemen oplossen? Of is Sinterklaas dit keer nog lang niet jarig…? Deze vrolijke Sinterklaasvoorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment. Reserveringen: www.stadstheateralmelo.nl of telefonisch via 0546-803000. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/KarelDeKok.

Winactie

Het Almelo's Weekblad mag in samenwerking met Van Hoorne Entertainment een aantal vrijkaarten verloten voor deze voorstelling.

Wilt u kans maken hierop? Mail dan voor donderdag 15 november 12.00 uur naar redactie@almeloosweekblad.nl o.v.v. De Verjaardag van Sinterklaas. Vermeld in de mail uw naam, adres en telefoonnummer. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Meer berichten