Het toernooi biedt de toeschouwers een uitgelezen kans op prachtige wedstrijden
Het toernooi biedt de toeschouwers een uitgelezen kans op prachtige wedstrijden (Foto: Wouter Loeve)

Dynamite Kickboxing in IISPA

ALMELO - Op zaterdag 3 november vindt er een kickbokstoernooi plaats in de Topsporthal IISPA onder de naam Dynamite Kickboxing. De organisatie is weer in handen van de plaatselijke Scorpio Gym, ook wel bekend van hun deelname aan Glory Kickboxing, de professionele organisatie waar Rico Verhoeven de wereldkampioen zwaargewicht is. Tevens wordt er die dag aandacht gevestigd op Giro 555 van Samenwerkende Hulporganisaties voor de ramp op Sulawesi in Indonesië.

Sinds 2008 organiseert Scorpio Gym deze kickbokstoernooien in Almelo om de sporters in eigen omgeving een podium te bieden, waar ze hun talenten kunnen ontwikkelen. Wie weet, misschien zit hier een toekomstige Rico Verhoeven tussen. De toeschouwers bieden dan een extra stimulans om nog beter hun best te doen.

Er hebben zich hierdoor al enkelen weten te ontwikkelen tot professional in binnen- en buitenland.

De Almelose sportman en -vrouw van het jaar, resp. Malik Kysho in het jaar 2015 en Anique Hilgerink in het jaar 2017, zijn hier goede voorbeelden van.

Chico Martinez

De officiële kickboksbond WFCA begeleidt de wedstrijden en zorgt voor een veilige sportbeoefening in de boksring. De beroemde Chico Martinez, 50 jaar jong(!), uit Glanerbrug zal de avond afsluiten met een kickbokspartij tegen zijn leeftijdsgenoot Marcel Westenberg uit Enschede. Ze beloven dynamiet en vuurwerk. Deze veteranen zullen laten zien dat men nooit te oud is om te sporten.

Gratis toegangskaarten winnen

De samenwerking met het Sportbedrijf Almelo, die de sporthal faciliteert, is uitstekend, waardoor deze wedstrijden aan het sporters en het publiek op deze leuke manier blijvend kunnen worden aangeboden.

Willen jullie dit kickbokstoernooi niet missen en gratis meemaken? Er worden entreekaarten verloot onder de lezers van het Almelo's Weekblad. Wil je kans maken op een entreekaart? Mail dan voor maandag 29 oktober naar de redactie@almeloosweekblad.nl o.v.v. Dynamite.

Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Niet gewonnen of meer kaarten bestellen?

De entreekaarten zijn in de voorverkoop 20 euro per stuk. Op de dag zelf bij de sporthal is de entreeprijs 25 euro.

De voorverkoopkaarten zijn te verkrijgen Scorpio Gym in Almelo, Begofit vechtsportwinkel in Bornerbroek en enkele deelnemende sportscholen.

Meer informatie over het kickbokstoernooi vindt u op de Facebookpagina van Fighters Delight.

U kunt ook mailen naar fightersdelight@hotmail.com of bellen naar 06-50506177.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden