De Almelose basisschoolkinderen weten de weg naar FUN-IE- FIT steeds beter te vinden, vooral als het weer even tegen zit
De Almelose basisschoolkinderen weten de weg naar FUN-IE- FIT steeds beter te vinden, vooral als het weer even tegen zit (Foto: )

Gamen voor 1 euro in de herfstvakantie

ALMELO - In de herfstvakantie zwaaien de deuren van het gamecentrum FUN-IE-FIT weer open voor de ETC inloopmiddagen. Op de dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur kunnen dan alle kinderen van de basisscholen uit Almelo en omgeving naar hartenlust gamen dankzij de sponsoring door Enrichment Technology Nederland. De inloopmiddagen aan de Berlagelaan 2 (Meester Siebelinkhuis) worden iedere vakantie gehouden op de dinsdag- en vrijdagmiddag. De populariteit neemt iedere vakantie verder toe, omdat steeds meer opa's en oma's met kinderen meekomen naar het FUN-IE-FIT en het aantal vaste 'klantjes' groeit. Ook weersomstandigheden zijn van grote invloed. Op dagen met regenachtig weer, komen drommen kinderen op de ETC-inloopmiddagen af, met uitschieters naar meer dan 40 gamertjes. Door alle velden en alle spelcomputers in te zetten en regelmatig te wisselen, komt dan toch ieder kind aan zijn trekken.

Er kunnen vele uiteenlopende spellen gespeeld worden. Natuurlijk is het nog leuker als je er een geheel nieuwe spel ontdekt en als dat dan goed loopt is het helemaal te gek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden