Supporters Heracles Almelo ontwerpen wederom wedstrijdshirts nieuwe seizoen

Voor de ontwerpen van de wedstrijdshirts van het nieuwe seizoen doet Heracles Almelo opnieuw een beroep op zijn supporters. In navolging van eerdere jaren mogen supporters ontwerpen indienen en worden er uiteindelijk twee winnende shirts gekozen: een thuis- en een uitshirt. Hierin speelt Heracles Almelo in het seizoen 2019-2020 zijn wedstrijden.

Ontwerpen indienen

Supporters hebben tot en met maandag 15 oktober de tijd om hun ontwerpen voor de shirts in te dienen. Dit kan per mail naar info@heracles.nl, per post naar Heracles Almelo (Postbus 157, 7600 AD te Almelo) en fysiek in de FanServiceShop in het Polman Stadion.

Stemmen

Een selectiecommissie maakt uit alle ingediende ontwerpen gezamenlijk een keuze voor twee thuis- en twee uitshirts. Deze commissie bestaat uit afvaardigingen van onder meer de officiële supportersverenigingen, hoofdsponsor Asito, de spelersgroep en de technische staf. Vervolgens kunnen supporters van Heracles Almelo kiezen op hun favorieten van de twee thuis- en uitshirts. De winnende ontwerpen worden in productie genomen.

Traditie in stand

Heracles Almelo houdt met de actie een traditie in stand. Supporters van de club hebben de afgelopen jarig regelmatig inspraak in de ontwerpen van de shirts. Zo kon men afgelopen jaar kiezen uit een aantal ontwerpen voor het thuistenue. Voor het seizoen 2017-2018 was eenzelfde procedure van kracht als de club nu hanteert.

Meer berichten