Foto:

Theaterroute, een gouden formule

ALMELO - Dit jaar kan het publiek op zaterdag 29 september weer genieten van vier leuke voorstellingen en tussendoor wordt er een heerlijk diner aangeboden. Deze formule is al een aantal jaren een groot succes. Er hebben zich al heel wat theaterliefhebbers gemeld maar er zijn nog wat plekjes vrij,' laat Ank Le Noble weten. Zij is het grote theaterdier achter de Theaterroute.

Maar liefst veertien voorstellingen heeft Ank geregeld. Op één na zijn het allemaal nieuwe namen. Gerard Alderliefste had vorig jaar zoveel belangstelling die bij lange na niet allemaal gehonoreerd kon worden. Daarom mag hij dit jaar nogmaals optreden. De optredens vinden plaats op allemaal verschillende plaatsen en dat maakt het extra bijzonder. De ene keer zit je heel intiem bij mensen thuis en de andere keer zit je op het podium in het Theaterhotel. Het ene moment kijk je naar een cabaretvoorstelling en het volgende moment luister je naar een muziekoptreden.

Er zijn optredens bij van bekende namen zoals Peter Faber en Marian Berk. Gerard Alderliefste lijdt een dubbelleven, in het ene is hij verslavingsarts en in het andere is hij muzikant. Dit geeft hem twee gezichten. In zijn voorstelling neemt hij de toeschouwer mee in zijn 'dubbelleven'.

Kaarten

Belangstellenden konden al vanaf 1 september in de bibliotheek een voucher kopen. De vouchers geven recht op vier bijzondere voorstellingen en de zogenaamde 'Kunsthap'.

Mensen die buiten Almelo wonen kunnen de voucher telefonisch bestellen via 0546-822005. Op zaterdag de 29e kunnen de mensen tussen 10.00 uur en 13.00 uur de voucher ophalen. Om 17.00 uur begint de eerste reeks voorstellingen. Om 18.00 de volgende reeks. Vanaf 18.45 uur kan er voor het diner aangeschoven worden. Vanaf 20.30 uur is er weer een voorstelling. Om 21.30 uur vindt de laatste reeks voorstellingen plaats. Vanaf 22.00 uur kan iedere deelnemer deelnemen aan de borrel onder de muzikale begeleiding van de Heeren van Almelo in het Theaterhotel.

Er zijn vele verschillende horecagelegenheden die mee doen. Daar horen de nieuwe Gastrobar van Gabriël Uruzoglu en de Fabriekstuin, bekend van Brood met Spelen, ook bij. Ank Le Noble is ontzettend druk bezig geweest om weer een Theaterroute op poten te zetten. Maar zonder de hulp van Hof 88 en Theaterhotel en vooral van de bibliotheek had dit evenement geen doorgang kunnen vinden. Die laatste helpt bij de verkoop van onder andere vouchers en ook het bezorgen van stoelen op de locaties.

Neem op zaterdag 29 september je fiets mee en geniet van de vele mooie voorstelling op allerlei bijzondere plekjes. Kijk voor extra info op Theater-enroute.nl

Meer berichten