V.n.l.r.: Fred van der Horst, Julia Bel, Maud Nieuwenhuis en Evert Draaier zorgen voor nog meer extra sfeer tijdens de Almelo Allee
V.n.l.r.: Fred van der Horst, Julia Bel, Maud Nieuwenhuis en Evert Draaier zorgen voor nog meer extra sfeer tijdens de Almelo Allee (Foto: )

Menzis Almelo Allee, met extra muzikale sfeer

ALMELO - Niemand minder dan de band Celebration met onvervalste Almelose inbreng en daarnaast the Voices of Almelo en verder DJ Dimo zijn bereid gevonden om de sfeer tijdens en na de Menzis Almelo Allee nog eens extra glans te geven,' aldus Evert Draaijer. Samen met Fred van der Horst heeft hij een groot deel van de organisatie van het randgebeuren rond de Menzis Almelo Allee voor zijn rekening genomen. Op zondag 30 september wordt de Menzis Almelo voor de vijfde keer gehouden. Alles rond dit grote sportieve gebeuren is na genoeg in kannen en kruiken. Voor meer informatie over fietsen, hardlopen of wandelen is er de prachtige website www.almeloallee.nl. Hier kan men ook nog steeds terecht voor het inschrijven voor een van de sportieve onderdelen.

Julia Bel en Maud Nieuwenhuis zijn twee grote zangtalenten. Ze hebben beiden al eens The Voice of Almelo gewonnen. Ze vinden het geweldig dat ze tijdens de Menzis Almelo Allee muzikaal van zich mogen laten horen. Vanaf ongeveer 14.30 uur zullen de twee zangeressen op de Koornmarkt optreden. Hun repertoire bestaat uit een mix van country en pop. Na hun optreden gaat om 15.00 uur de Kidsrun en jeugdrun van start. Als rond 15.30 uur vrijwel alle sportievelingen de finish gepasseerd zijn en de nodige huldigingen hebben plaats gevonden, laat Celebration van zich horen vanuit de grote trailer van Bolk. Deze band bestaat uit maar liefst 10 ervaren muzikanten die in de loop der jaren de nodige sporen in de muziek verdiend hebben. Hun motto is: 'Het moet swingen als een trein,' en dat doet het. Onlangs waren ze nog te horen in het Amstelhotel in Amsterdam. Daar kregen ze na afloop te horen: 'Wat hebben jullie er een geweldig feest van gemaakt, dat hebben we in jaren niet meer ervaren,' aldus de manager van het beroemde hotel. Disco, Soul, latin en Pop uit de jaren, 60, 70, 80 en 90, Celebration speelt het allemaal. Vol passie spelen ze muziek van Stevie Wonder, KC& The Sunshine band, Joe Cocker, Gloria Estefan en nog veel meer grote artiesten.

Vanaf 12.00 uur zorgt DJ Dimo voor een gezellige sfeer op de Koornmarkt waar start en finish plaats vinden. Evert Draaijer en Fred van der Horst zijn de mensen van het eerste uur wat de organisatie betreft. Nu met de nieuwe aanwas erbij staat de organisatie garant voor een mooie sportieve dag. Overal in Almelo en omstreken zijn inmiddels de banners en spandoeken opgehangen. Alle medewerkers die de afgelopen maanden heel hard gewerkt hebben zijn klaar voor de vijfde Menzis Almelo Allee.

Meer berichten