Open dag bij De Gravenruiters

ALMELO - Zaterdag 22 september is er vanaf 14.00 tot 17.00 uur een open dag bij De Gravenruiters. Op de manege aan de Plesmanweg 1c kan iedereen kennismaken met het aanbod van De Gravenruiters. Bij De Gravenruiters kunnen ruiters met en zonder een beperking paardrijden. Op de gezellige manege kijken ze vooral naar wat iemand wel kan! Met de gediplomeerde en ervaren instructeurs en vele gemotiveerde vrijwilligers ontwikkelen we jouw talenten. Voel je welkom en kom bij ons kennismaken! Naast vele leuke activiteiten is er een speciaal actietarief voor nieuwe ruiters die zich tijdens de open dag aanmelden.

Maak kennis met paardrijden

Een ritje maken in de menwagen, of op een van onze pony's. Of wil je liever kijken naar een demonstratie van longeren, een springparcours of een open les? Op de open dag is er de kans kennis te maken met de vele mogelijkheden bij De Gravenruiters. Lijkt het je leuk om paard te leren rijden? Maak dan tijdens de open dag gebruik van het speciale actietarief. Dus meld je aan.

Vele leuke activiteiten

Naast de paarden heeft ze ook geiten, schapen en eenden. Je bezoekt ze op de mini kinderboerderij. Op de rommelmarkt met onder andere paardenspullen, kun je op zoek gaan naar een koopje. Heb je nog energie over? Kom dan springen op het springkussen. En heb je van dat alles trek gekregen, dan kun je ook een hapje eten op de manege.

Meer berichten