De trotse medewerkers van kapsalon Serge Melkun, Saro, Mehmet, Bugse, Kim en Güllü
De trotse medewerkers van kapsalon Serge Melkun, Saro, Mehmet, Bugse, Kim en Güllü

'Leukste en gezelligste kapsalon van Almelo en Overijssel'

ALMELO - 'Wij zijn supertrots dat we door onze klanten gekozen zijn tot de beste, leukste en gezelligste kapsalon van Almelo en zelfs van Overijssel', vertelt Mehmet van kapsalon Serce aan de Nieuwstraat 70.

Mehmet is de eigenaar van de kapsalon. Hij is in Turkije geboren en al sinds zijn twaalfde aan het werk in het kappersvak. Inmiddels is hij 45 jaar. Hij heeft in de loop der jaren zeker zes verschillende diploma's behaald. Sinds 1999 is hij in Nederland als kapper actief. Eerst in een schuurtje en sinds februari 2014 heeft hij een eigen salon.  Mehmet was altijd een goede voetballer, vooral heel bewegelijk en snel. Dit leverde hem de bijnaam Serce op wat in het Turks 'mus', betekent.  Deze bijnaam bleef hij houden en daarom is de kapsalon zo genoemd.

Kapsalon Serce kent heel veel klanten. Deze komen op een door hun gewenst moment maar ook wel op afspraak. Vele mensen weten de weg naar de salon te vinden. Een groot deel van de klanten zijn mannen die onder andere op traditionele manier hun baard laten trimmen. Maar vrouwen kunnen ook terecht voor een knipbeurt of een haarkleuring. Er wordt veelal gewerkt met het merk Kiss. Ook voor een hoofdmassage kan men in de salon terecht. Er werken twee kapsters en drie kappers bij salon Serce.

'Het is hier vaak druk in de salon en we maken lange dagen maar we doen het met veel plezier', geeft Bugse aan, zei is een van de medewerksters bij Serce. De salon is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 18.00. Op donderdagavond kan men tot 20.00 uur terecht. Serce kent ook een eigen facebookpagina waarin de laatste nieuwtjes staan.

Meer berichten