Vlnr: Bertus en Pauline, Edwin en Karin, Henk en Ida, René en Trudeke, Jos en Petera, Folmer en Dominique, Jordi en Jenna Fay en geknield het kampioenspaar Michel en Monique en trainer/coach Roelie Beunk
Vlnr: Bertus en Pauline, Edwin en Karin, Henk en Ida, René en Trudeke, Jos en Petera, Folmer en Dominique, Jordi en Jenna Fay en geknield het kampioenspaar Michel en Monique en trainer/coach Roelie Beunk (Foto: Sipke Witting)

Almeloos ballroompaar Nederlands Kampioen

ALMELO - Afgelopen zondag hebben de InnerAll wedstrijddansers weer meegedaan aan het NK van de landelijke dansbond de NVAD, welke gehouden werd in Oldenzaal. Het was weer een leuke wedstrijd, flinke deelname en alle deelnemende InnerAll paren stonden in de finale. Nederland Kampioen werden zelfs Monique Nijkamp-Beld en Michel Jurg.

De Almelose dans- Muziek- Kunst- en Theaterschool InnerAll organiseert al een paar jaar een Ballroom/Latin wedstrijd: de Stoplichtcup. Volgend jaar is deze regionale wedstrijd opgenomen in het officiële wedstrijdprogramma van de landelijk dansbond de NVAD. Een erkenning waar InnerAll erg blij mee is. Op zaterdag 6 april 2019 zal de wedstrijd bij InnerAll plaats vinden. De wedstrijd zal zijn voor alle debutantenklassen met daarnaast een open champions klasse voor junioren en senioren.

Meer berichten