De Vliegende Hollander’ legt aan in Almelo

ALMELO – Op donderdag 21 juni om 19.30 uur in Bibliotheekcafé de Meridiaan vertelt auteur Frank van Pamelen over zijn recent verschenen boek: een thriller, gebaseerd op het legendarische spookschip. 'De Vliegende Hollander' is een spannende speurtocht in de historie, een literair labyrint vol oosterse gevaren.

In een uiterst onderhoudende lezing onthult Van Pamelen de achtergronden van zijn boek, inclusief inspiratiebronnen, lichtbeelden, anekdotes, luchtige gedichten en een flinke dosis humor. En daarna is er natuurlijk volop gelegenheid om vragen te stellen en boeken te laten signeren.

Van Pamelen begint met zijn tour in de Efteling, bij de attractie De Vliegende Hollander. Daarna legt het spookschip naast Almelo ook aan in Terneuzen, Middelburg, Roosendaal en Eindhoven. Frank van Pamelen (Terneuzen, 1965) is naast thrillerschrijver ook dichter en kleinkunstenaar en wekelijks te horen als columnist op NPO Radio 1. Hij is vaste gast bij de jaarlijkse Willem Wilmink Gedichtenwedstrijd in Almelo. Wees welkom en toegang is kosteloos.  

Meer berichten