‘Nog;’ van Daphne Fernhout in het Kunst-Torentje

ALMELO – Van 4 t/m 16 juni exposeert Daphne Fernhout in het Kunst-Torentje. De opening met live performance is op zaterdag 9 juni om 16.00 uur bij het Kunst-Torentje, Egbert Gorterstraat 7. Daphne Fernhout studeert dit jaar op 5 juni af aan de Podium Academie Twente met de voorstelling 'Nog;' in de Kleine Willem te Enschede. Aansluitend aan haar voorstelling creëert ze met Tess Hümmels een expositie en speelt ze een korte performance uit haar stuk in het Kunst-Torentje.

'Nog;' is een voorstelling over liefde, hoop en doorzettingsvermogen. De achterliggende gedachte van de puntkomma is dat er altijd een reden is om géén punt achter je leven te zetten! Het verhaal stopt niet, maar gaat verder. Er is alleen soms een omslag nodig, een moment van rust en bezinning. De voorstelling is autobiografisch maar gedramatiseerd. De in de voorstelling gebruikte kledingstukken worden in een speciaal daarvoor gebouwde installatie in het Kunst-Torentje geëxposeerd. Kaarten voor de voorstelling in de Kleine Willem kunnen worden gereserveerd via facebook.com/afstuderendaphne. Expositie en performance bij het Kunst-Torentje zijn vrij te bezoeken.

Daphne Fernhout en Tess Hümmels zijn beide jonge Almelose kunstenaars en exposeren daar in het kader van het Young at Art programma van de Stichting Nieuwe Twentse Kunst.

Daphne Fernhout geeft op de opening een live performance

Meer berichten