Voorgaande edities van Small Mellow Try verliepen heel succesvol, Henk Lammers heeft er dan ook alle vertrouwen in
Voorgaande edities van Small Mellow Try verliepen heel succesvol, Henk Lammers heeft er dan ook alle vertrouwen in (Foto: )

Workshops voor gitaristen

ALMELO - De Small Mellow Try Outs worden op 9 juni voor de derde keer gehouden. Het zijn een serie gratis workshops voor gitaristen die wordt gegeven in leegstaande winkelpanden in het centrum van Almelo. Deze workshops worden georganiseerd door Henk Lammers in samenwerking met de Stadsbeweging. Na twee succesvolle afleveringen is er op zaterdagmiddag 9 juni de derde editie van Small Mellow Try Outs. Opnieuw is deze sessie in een leegstaand winkelpand, deze keer aan de Grotestraat 167, van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Inloop is vanaf 13.30 uur. De workshop wordt gegeven door Ruben Nosaehi, zanger gitarist, liedjesschrijver van de Geldwolven. De workshop is bestemd voor gitaristen, beginnend en gevorderd. Ook de entree voor belangstellenden is gratis. Via de website van Paco Plumtrek onder de noemer Small Mellow Try Outs zijn er inmiddels filmpjes van de eerste twee workshops op YouTube te vinden. Destijds op zondag 29 april 2016 was de vraag wat er gebeurt als je een groep akoestische gitaristen onvoorbereid bij elkaar zet? Het antwoord: een geweldig succesvolle aflevering van Small Mellow Try Outs. Er dienden zich 18 muzikanten aan, de meeste op gitaar, maar ook enkele op ukelele, banjo en zelfs iemand op een zeldzame banjolele. Het was een grote verrassing te zien hoe snel er van een grote groep muzikanten in alle soorten en maten en leeftijden één mooie en goed klinkende band te maken is. Henk Lammers hoopt dat ook de derde aflevering Small Mellow Try Outs net zo succesvol wordt als de eerste en tweede editie.

Meer berichten