Het team van De Zegge was enorm blij
Het team van De Zegge was enorm blij (Foto: )

Winnaars Rabo BankBattle 2018 blij verrast!

ALMELO - Vrijdag 17 en dinsdag 22 mei verrasten medewerkers van Rabobank Noord en West Twente de winnende groepen van de BankBattle 2018. De taart en een uitnodiging voor een workshop 'Smaakles van Twentse chef-kok' werden met gejuich ontvangen. Ruim 1.400 enthousiaste leerlingen uit groep 7/8 gingen woensdag 16 mei de strijd aan. Bij 60 groepen van 48 basisscholen uit het werkgebied van Rabobank Noord en West Twente liep de spanning hoog op. Want het doel was; door samenwerking in de groep zo snel mogelijk de opdrachten uitvoeren!

Door het grote aantal deelnemers in Noord en West Twente zijn de groepen in zes clusters verdeeld. In ieder cluster werd één groep winnaar. De winnaars van de BankBattle 2018 zijn:

* De Zegge (team 2) – Almelo

* De Bonkelaar (team 1) - Almelo

* De Zwaluw (team 2) - Markelo

* CBS Shalom (team 2) - Vriezenveen

* CBS Nieuwoord – Vroomshoop

* Sjaloomschool - Wierden

De BankBattle is een kennisquiz op internet. De vragen hadden onder andere te maken met schoolvakken, internet, radio, techniek en muziek. De juiste antwoorden op alle vragen leidden tot een geheime BankBattleCode. Met deze code werd de kluis gekraakt en ging de eindopdracht van start. De klas die de eindopdracht het snelst uitvoerde werd winnaar in haar cluster.

Meer berichten