Er wordt een leeromgeving aan jong talent geboden
Er wordt een leeromgeving aan jong talent geboden (Foto: )

Uit jezelf en laat je talent zien!

Door: de redactie

ALMELO - Met de talentenklassen wil men jong talent een leeromgeving bieden met daarin uitstekende docenten die helpen hun artistieke identiteit te ontwikkelen. Als talent word je bij Kaliber Kunstenschool voorbereid op een mogelijke toekomst in de dans, muziek, zang, theater of beeldende vormgeving. Om auditie te doen voor een talentenklas hoef je geen les te volgen bij Kaliber Kunstenschool.

Kaliber Kunstenschool biedt de unieke mogelijkheid om een klassieke dansopleiding, een voorbereidende vakopleiding in muziek, theater of beeldende kunst te volgen. De talentenklassen zijn om die reden alleen toegankelijk voor kinderen en jongeren die aan de toelatingseisen voldoen. Aanmelden kan t/m 1 juni.

Men heeft talentenprogramma's voor de disciplines Klassieke muziek, Pop en Jazz muziek, Dans, Koorzang, Theater en Beeldende kunst. Iedereen in de leeftijd tussen de 8 en 21 jaar is welkom. Op de website staat per discipline aangegeven wat er van je verwacht wordt tijdens de auditie. De directe link is: www.kaliberkunstenschool.nl/talentenklas

Data open audities 2018:

9 juni: Klassieke muziek - Almelo

9 juni: Multiple-Voices (koorzang) - Almelo

14 juni: JeugdKunstAcademie (beeldend) - Almelo

17 juni: Theater - Almelo

30 juni: Pop & Jazz muziek - Almelo

In de week voor de audities ontvangt iedereen die zich heeft aangemeld definitieve tijden toegestuurd. Als je bent toegelaten tot de talentenklas geniet je van vele voordelen. Zo krijg je extra lestijd, diverse workshops en masterclasses, krijg je veel mogelijkheden om op te treden, doe je mee aan concoursen en wedstrijden en ga je soms zelfs op concertreis. Het biedt een uitstekende opstap om door te stromen naar een vakopleiding. Info: www.kaliberkunstenschool.nl of bel naar 088 – 4868700.

Meer berichten