Foto:

Dag van de Bouw

ALMELO - De veranderingen die het centrum van Almelo momenteel ondergaat zijn voor bezoekers aan de binnenstad niet te missen. Van de verandering van de voormalige V&D in de appartementen van Het Warenhuis tot de vernieuwbouw van de Kloosterhofflat. Van de realisatie van Het Woonkwadrant tot de start van de bouw van Het Pakhuis op de plek van het vroegere Snooker en Poolcentrum.

Zaterdag 2 juni van 10.00 tot 13.00 uur

Aannemerscombinatie Dura Vermeer/Goossen Te Pas Bouw nodigt u uit om een uniek kijkje achter de schermen te komen nemen. Graag verwelkomt men u op zaterdag 2 juni tussen 10.00 en 13.00 uur op de bouwplaats tijdens de landelijke Dag van de Bouw. De ingang van de bouwplaats vindt u aan de zijde van het Centrumplein, bij de poort links naast C&A.

Informatieve route

Tijdens een informatieve route kan iedereen die dag kennis maken met de nieuwe winkel- en wooncombinatie Haven Zuid. Vanaf de 1e etage heeft u via twee enorme vensters prachtig zicht op het Centrumplein, de toekomstige Waagstraat en op de plek van de nieuwe haven. Via sfeerbeelden krijgt u een impressie van hoe onder meer de stadstuin, het plein en de haven er straks uit gaan zien. Medewerkers van Beter Wonen geven informatie over de 42 nieuwe appartementen in het complex (allen reeds verhuurd). En de aannemer trakteert iedere bezoeker op een ijsje.

Naar alle waarschijnlijkheid nemen de eerste ondernemers en bewoners dit najaar hun intrek in het pand. Vervolgens start de aanleg van de haven, die naar verwachting eind 2019 klaar is.

Meer berichten