Logo almeloosweekblad.nl


Net als de afgelopen jaren wordt ook de editie van 2018 weer één groot feest!
Net als de afgelopen jaren wordt ook de editie van 2018 weer één groot feest! (Foto: Helga Wolf)

Winactie Boulevard Outdoor

WIERDEN – 30 juni keert Boulevard Outdoor terug naar Het Lageveld! Dit jaar zal het groter worden dan ooit. Met grote namen als Frenna, Bizzey, Diggy Dex, Johnny 500, Henk Dissel, Frequencerz, B-Front, Julian Jordan, Naftaly Ramona, Primeshock en vele andere. Door de verschillende stages en de diversiteit van de artiesten wordt Boulevard Outdoor gezien als het gezelligste festival van Oost-Nederland.

The best festival music on one stage! Net als vorig jaar houdt de Mainstage niet vast aan één muziekstijl. De populairste artiesten van dit moment en de verschillende soorten muziekstijlen. Van House en Moombahton tot Urban en Trap, zorgen voor een heerlijke sfeer tijdens Boulevard Outdoor!

Dangerouzmind

De Dangerouzmindstage zal voor het vierde jaar op rij terugkeren op Boulevard Outdoor. De liefhebbers van de hardere stijlen kunnen helemaal los in de Dangerouzmind area! Van opkomende tot gevestigde hardstyle namen, alles zal voorbijkomen. Net als elk jaar afgesloten met kwalitatieve hardcore!

The Partyhouse

De So90's stage en de Feestkeet waren de afgelopen jaren één groot feest en mega gezellig. Dit jaar zullen deze twee samenkomen onder de naam: The Partyhouse, opgezet in samenwerking met Kenkhuis en Gil. Nóg groter en nóg gezelliger!

Speelbos

De heerlijke technobeats zullen dit jaar door een koptelefoon komen. Het speelbos wordt dit jaar een silent disco! De afgelopen jaren was het Speelbos een succes en zal daarom dit jaar terugkeren. Het Speelbos wordt een mix van verschillende muziekstijlen, maar natuurlijk zal techno hier niet aan ontbreken.

Urban Classic

Taking you back to the old school. Tijdens Boulevard Outdoor terug naar de gouden tijd van de R&B en Hip Hop. Een mix van the 70's, 80's, 90's & 2k's. De groovy, funky, banging en sexy platen uit die tijd zullen voorbijkomen bij de stage van Urban Classic!

Boulevard Beach

Naast de heerlijke stages is het fijn om even heerlijk te ontspannen. Op Boulevard Beach kun je lekker eten, leuke spelletjes spelen en is er een Beach Bar en Festival Markt!

Winactie

Het Almelo's Weekblad heeft in samenwerking met Boulevard Outdoor een aantal fantastische prijzen ter beschikking. Er zijn 2 toegangskaarten te winnen en 2x €50,- aan munten. Wil jij kans maken op een van deze prijzen? Stuur dan voor dinsdag 12 juni een mail naar redactie@almeloosweekblad.nl o.v.v. Boulevard Outdoor! Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox