Logo almeloosweekblad.nl


Los goan in 't hart van Twente
Los goan in 't hart van Twente

Pinksterfeesten Bornerbroek, 18 t/m 21 mei!

BORNERBROEK - Het Pinksterweekend komt eraan en dat betekent dat Bornerbroek weer volop in het teken van de Pinksterfeesten staat. De 35e editie heeft een spectaculair en vol programma, met veel gezelligheid en feest! De Pinksterfeesten beginnen vrijdagmiddag met het Bedrijvenuurtje voor de plaatselijke ondernemers. Máár 's avonds begint het pas echt met de Brookeravond, de avond voor (oud-)Bornerbroekers. De coverband Diep Triest zorgt in samenwerking met muziekvereniging St. Caecilia uit Bornerbroek voor een avondvullend programma.

Super Schlager Samstag: 19 mei

De Super Schlager Samstag heeft een waanzinnig programma dat tot in de late uurtjes doorgaat. Om 16.00 uur trapt men af met de sensationele band Die Geile Mädeln. Zij staan garant voor hete Schlagers, après-ski hits en polonaise klassiekers. Tanzen und Sjanzen is het motto. Daarna gaat het feest verder met (de Bornerbroekse) Clubbb3 en de band Wahnsinn Power Polka: een Tiroler live show met een strakke blazerssectie, swingende gitaren en 8 topmuzikanten. Deze middag gaat over een in Duitse Party ohne Ende, waar Die Reiner Irrsin Show een waanzinnig optreden geeft. Tussendoor staat huis-DJ the Black Cat garant voor één grote party. De lange biertafels, één meter lange bratworsten en Duitse gezelligheid ontbreken zeker niet: dus haal je Lederhose of Dirndl uit de kast en zorg dat je erbij bent!

Zondag 1e Pinksterdag: 20 mei

1e Pinksterdag begint om 10.00 uur met Frühschoppen und Flohmarkt. Dat betekent een hele ochtend vol vrolijke muziek, koffie met krentenwegge en een enorme vlooienmarkt. De Brookerkapel en de grenskapel Freunde der Blasmusik zorgen samen voor originele Egerländers, populaire Duitse Schlagers en Tsjechische en Böhmische muziek. Zondagmiddag staat in het teken van Country. Cor Sanne is dé countryspecialist voor een swingende feeststemming en verder zorgt Savannah voor een spectaculair optreden. De Zuper Zotte Zondagavond is dit jaar groter, spectaculairder en Hollandser dan ooit, aanvang 20.30 uur. Nederlandstalige toppers, smartlappen en tranentrekkers van Henk Dissel, Grad Damen, Lesley Williams en Stef Ekkel. Ook zorgt het Feestteam voor een grandioos feest.

Maandag 2e Pinksterdag: 21 mei

Ook op 2e Pinksterdag is het goed toeven. Vanaf 14.00 uur staat de tent in het teken van Sixties & Seventies. De Classics Revival band zorgt voor klassiekers en hits van Cliff Richard, The Cats, The Eagles en nog veel meer! Last but not least zorgt de band Hayfever voor een ode aan de rock-'n-roll en hippe jaren '60 beatmuziek. Wil je meer power en stoer vermogen dan moet je buiten op het terrein zijn! De Mighty Machinery Monday heeft dit jaar een zwaar programma:, ronkende motoren, auto's, vrachtwagens, legertrucks, hijskranen, houtklovers, oude tractoren en een zitmaaierrace.

Genoeg keuze om even lekker los te goan. Het feestterrein en de tent zijn overdag gratis toegankelijk. Zie www.pinksterfeesten.nl of Facebook, Instagram en Twitter.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox