Kirsten Oude Luttikhuis volleybalt voor Preston Palace

ALMELO - Volleybalvedette Kirsten Oude Luttikhuis traint en speelt bij Preston Palace, dat op 17 mei met drie teams een gooi gaat doen naar de bokaal van het Bedrijvenvolleybaltoernooi. Oude Luttikhuis, helft van de welbekende Twentse volleybaltweeling, speelde jaren volleybal op eredivisie niveau. De laatste jaren is haar volleycarrière in rustiger vaarwater gekomen maar blijft de liefde voor de sport bestaan. Ze is met haar zus Ilse nog steeds actief bij het eerste damesteam van Set-Up en ze werkt tegenwoordig op de marketingafdeling van Preston Palace. Ook te vergelijken met topsport; mede door haar inzet presteert het all-inclusive hotel op topniveau.

Goede doelen

Momenteel zijn de sportieve collega's volop in training, om zo alles te geven op donderdag 17 mei in de IISPA tijdens het Bedrijvenvolleybaltoernooi. Een initiatief van Sportbedrijf Almelo, waarbij de helft van de opbrengsten wordt gedoneerd aan Het Jeugdsportfonds Almelo. Naast dit goede doel zijn de sportieve aspecten, teambuilding en uiteraard de bokaal de drijfveren voor Preston Palace.

Teamwork

'Tijdens dit toernooi zullen wij zeker geduchte tegenstanders tegenkomen, maar dat maakt het juist spannend. Volleybal kan je vergelijken met onze dagelijkse werkzaamheden bij Preston Palace en ook daar ligt onze kracht in teamwork, plezier en motivatie,' aldus Oude Luttikhuis. De spelers staan niet alleen in het veld; Preston Palace neemt een grote achterban mee dat de collega's support. Ook mascottes Preston & Alice zullen van zich laten horen.

Meer berichten