De Gravenruiters zijn blij met de donaties!
De Gravenruiters zijn blij met de donaties!

Mooie opbrengst collecte!

ALMELO - Met de collecte van het Fonds Gehandicaptensport in Almelo en Wierden is € 1947,87 opgehaald! Een mooi resultaat. 50% van het lokaal opgehaalde geld komt ten goede aan activiteiten voor ruiters met een handicap bij De Gravenruiters. Het fonds en De Gravenruiters bedanken alle collectanten en gevers. Collectant gemist? Doneer op www.fondsgehandicaptensport.nl of www.degravenruiters.nl.

Nieuwbouw dichtbij

De Gravenruiters lijkt haar droom voor een nieuwe manege te kunnen waarmaken. Het gemeentebestuur van Almelo wil meewerken aan een bestemmingsplanwijziging voor een grondtransactie bij de huidige plek van de Gravenruiters langs de Kolhofsingel om de bouw van een rijhal met kantine en ruimtes voor ondersteunde zorg, een 'buitenbak' en stallen voor het onderbrengen van de paarden van de Gravenruiters te realiseren.

Iedereen moet kunnen sporten

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. De Gravenruiters geeft mensen met specifieke talenten de mogelijkheid om met behulp van paarden te sporten en bewegen. Door mee te doen aan Aangepast paardrijden, Mennen of Huifbedrijden hebben wekelijks vele gehandicapte sporters plezier bij De Gravenruiters. Voor veel van de ruiters is het bewegen met een paard de enige mogelijke sportieve activiteit. Het geeft de ruiters plezier en ontspanning. Het paardrijden heeft tevens een therapeutisch effect.

Doe je ook mee? Mail naar info@degravenruiters.nl.

Meer berichten