Kom lekker snuffelen op de boekenmarkt
Kom lekker snuffelen op de boekenmarkt

Hemelvaartsdag: boeken, muziek en kunstdag

ALMELO - Traditiegetrouw worden er onder het motto 'Even afstappen' op Hemelvaartsdag (10 mei) in Almelo vele boeken aangeboden, ook dit jaar! Daarnaast zijn er vele andere activiteiten op gebied van muziek en kunst.

Coney Island Washboard Band

De Coney Island Washboard Band gaat optreden en speelt tijdens de markt op verschillende locaties in het centrum. De formatie bestaat uit: Rob van der Spek, (zang en wasbord), Wim Lutje Schipholt (banjo), Sietse de leeuw (saxen, klarinet en dwarsfluit), Gert Weeman (sousafoon). Er zijn meer dan 160 kramen met kunst, muziek en ouderwets veel boeken. Daarnaast is er voor de kinderen een groot springkussen.

Proeflokaal België

Het terras van Proeflokaal België nodigt iedereen van harte uit om plaats te nemen. De activiteiten tijdens de Hemelvaartsdag vinden plaats van 8.00 uur tot 17.00 uur en worden gesponsord door Gemeente Almelo, proeflokaal België en Nielz. Vanaf 16.30 treedt op het terras van proeflokaal België Beauty & Beast, Marlène & Casper op. Ze brengen repertoire voor iedere doelgroep. Moderne 60/70/80 en 90-er jaren muziek in een totaal nieuw jasje waarbij Casper zijn akoestische gitaar als een hele band laat klinken. Iedereen kan dit optreden gratis bijwonen. Met een lekker zonnetje erbij wordt het vast een mooie Hemelvaartsdag.

Meer berichten