(foto: Heracles)
(foto: Heracles)

Afscheid Pelupessy, Armenteros, Hoogma en Hoogma bij jubileumduel

ALMELO - In de rust van de jubileumwedstrijd Heracles Almelo – FC Utrecht nemen Joey Pelupessy, Samuel Armenteros, Justin Hoogma en Nico-Jan Hoogma afscheid van het publiek. Daarnaast wordt er na afloop van de wedstrijd afscheid genomen van spelers en trainers die de club na het huidige seizoen verlaten. Voorafgaand aan de wedstrijd staat eregast Everton Ramos da Silva in de schijnwerpers.

Afscheid oud-Heraclieden in de rust
Joey Pelupessy komt speciaal over vanuit Engeland. Sinds januari speelt de oud-aanvoerder van Heracles Almelo voor Sheffield Wednesday FC. Samuel Armenteros vertrok aan het begin van het seizoen naar het Italiaanse Benevento, maar is intussen speler van het Amerikaanse Portland Timbers. Justin Hoogma verliet Heracles Almelo afgelopen zomer voor TSG 1899 Hoffenheim en komt vanuit Duitsland naar het jubileumduel in Almelo. Nico-Jan Hoogma is sinds kort directeur topvoetbal van de KNVB.

Afscheid spelers en trainers direct na afloop
John Stegeman, Rob Alflen, Bram Castro, Paul Gladon, Jaroslav Navratil, Renze Fij, Roland Baas, Gor Agbaljan en Kai Huisman nemen na dit seizoen afscheid van Heracles Almelo. Direct na afloop van de jubileumwedstrijd worden zij in het zonnetje gezet.

Everton Ramos da Silva voorafgaand aan de wedstrijd
Eerder werd al bekend dat clubicoon Everton Ramos da Silva te gast is bij de jubileumwedstrijd. Voorafgaand aan het duel staat hij in de schijnwerpers.

Heracles supporters worden verzocht zondag op tijd naar het stadion te komen en in de rust en na afloop van de wedstrijd op de tribune te blijven zitten voor het afscheid van de personen die veel voor de club hebben betekend.

Meer berichten