Gitaristen in Almelo gezocht!

ALMELO - Ben jij een beginnend of gevorderd gitarist en maak jij graag samen met een groep muziek? Dan kan dat in Almelo op zondag 29 april. Een nieuw project onder de titel Small Mellow Try Outs wordt over 11 dagen gestart, een openbaar muzikaal gebeuren op weg naar het All Mellow straatmuziekfestival. Daarvoor worden gitaristen gezocht! Wat gebeurt er als je een groep akoestische gitaristen bij elkaar zet? Ervaar dat tijdens dit muzikale evenement.

Zondagmiddag 29 april begint de eerste workshop in het kader van de Small Mellow Try Outs. Dit is in aanloop naar het All Mellow Straatmuziekfestival op zaterdag 23 juni. De workshop zal gegeven worden door Jur van Mill, frontman, zanger, gitarist, banjo- en mandolinespeler van de bluegrassband Bek Vol Zand. De opzet is om een door Jur op maat gemaakt nummer, dat laag voor laag wordt opgebouwd, gezamenlijk te leren en uit te voeren.

Gezocht wordt naar een groep gitaristen van minimaal 5 en maximaal 30 personen die samen aan het eind van deze middag een swingend nummer in de vingers hebben. Andere snarenwonders op mandoline, banjo zijn ook van harte welkom. Zie het als een groep djembéspelers maar dan met gitaren als ritme-instrumenten.

De workshop is gratis en vrienden en familie in het publiek mogen worden uitgenodigd. Beginnende en gevorderde muzikanten zijn welkom. De verzamellocatie is Kerkstraat 6 tussen 13.30 uur en 14.00 uur. De workshop wordt daar vlak in de buurt gehouden. De workshop is van 14.00 uur tot 16.00 uur op zondag 29 april. Geef uw bevriende gitaristen dus een seintje!

Meer berichten