De jeugdselectie van de tennisvereniging Luctor et Emergo is door Bolk transport van nieuwe kleding voorzien
De jeugdselectie van de tennisvereniging Luctor et Emergo is door Bolk transport van nieuwe kleding voorzien

Tennissers klaar voor nieuwe seizoen

ALMELO - 'Wij zijn dolblij met de firma Bolk die onze complete jeugdselectie letterlijk in een nieuw jasje heeft gestoken,' aldus trainer Patrick Visser van de tennisvereniging Luctor et Emergo. Vanaf tweede paasdag kon iedereen weer terecht op het park en de banen van de tennisvereniging aan de Willem de Clercqstraat in hartje Almelo.

Ingmar Busscher was namens Bolktransport naar het tennispark gekomen om te zien hoe de ongeveer vijftig selectiespelers een compleet nieuw tennistenue hadden gekregen. Bolk is voor drie jaar als sponsor aan de club verbonden. Gerrit Horstman van de sponsorcommissie is buurman van directeur Joop Savenije van Bolktransport. Tijdens het grasmaaien spraken de heren elkaar en werd overeen gekomen dat Bolk sponsor zou worden. 'Dat was een dure grasmaaibeurt,' grapte Savenije na afloop.

Emmilly de Vries is sinds vorig jaar voorzitter van de tennisvereniging. Ze sprak een openingswoord en vertelde blij te zijn dat de nieuwe ledverlichting er dit jaar van komt. Daarmee is in mei een extra verlichtingsbaan een feit. Natuurlijk staan er verschillende toernooien en activiteiten op het programma. Deze staan onder andere vermeld in het prachtig uitgevoerde Lucky Krantje. Leden van de club zijn ook druk bezig om een minitennisveld te creëren. Bij de ingang van het park staat een nieuw groot bord met de naam van Luctor et Emergo er op. De entree is hiermee duidelijk verfraaid. Het geheel wordt nog aangekleed met heesters en planten. Op de openingsdag was iedereen al weer volop aan het tennissen op de gravelvelden om over een week de competitie aan te kunnen.

Jarenlang was Urenco een groot sponsor van de tennisvereniging. De sponsorcommissie is erg blij dat men Bolk als nieuwe sponsor heeft binnen kunnen halen. Bolk is een transportbedrijf dat in binnen en buitenland goede bekendheid geniet. 'We richten ons niet op één sport maar op meerdere sportverenigingen en vooral op de jeugd want die hebben de toekomst,' geeft Ingmar Busscher aan. Iedereen in dezelfde kleding draagt bij aan een mooie uitstraling en ook naar andere clubs en daar staat Bolk transport wel achter.

Tijdens de open dag werden er heerlijke hapjes aangeboden door restaurant De Hoofdzaak dat gevestigd is in de Javatoren. Patrick Visser gaf aan dat het grote Lulof Open toernooi van 26 augustus tot en met 2 september wordt gehouden. Tijdens dat toernooi wordt er een extra inzamelingsactie gehouden voor het KWF fonds. Binnen de club is men nog in overleg hoe dat vorm zal worden gegeven. Voor meer info www.luctortennis.nl

Meer berichten