Dion Laarman mag zich voortaan Chief Cleaning Officer bij Heracles noemen
Dion Laarman mag zich voortaan Chief Cleaning Officer bij Heracles noemen

Chief Cleaning Officer Heracles Almelo debuteert in Amsterdam ArenA

ALMELO – Voetbalclub Heracles Almelo heeft de ideale kandidaat gevonden voor de functie van Chief Cleaning Officer. De club verkoos Dion Laarman (23) uit maar liefst 30 aanmeldingen. Na een gesprek met de teammanager van Heracles Almelo, de objectleider van Asito en een finale praktijktest, mag Dion Laarman uit Schöninghsdorf zich Chief Cleaning Officer noemen. Dion komt aanstaand weekend voor het eerst in actie tijdens de uitwedstrijd tegen Ajax.

De nieuwe schoonmaakkracht reist mee naar alle uitwedstrijden en laat zowel de kleedkamer als het uitvak weer glimmen. Na afloop wordt er een zegel op de deur geplakt als keurmerk dat de ruimte netjes is gepoetst. 'Dion: Ik ben een voetbalfan in hart en nieren en bij een betaald voetbalclub werken is iets wat ik al altijd wilde. Schoonmaken is niet voor iedereen zijn/haar favoriete bezigheid, maar moet toch regelmatig gebeuren. Toen ik de vacature las, hoefde ik niet lang na te denken en heb ik mijn sollicitatiebrief meteen opgestuurd. Zo'n kans laat ik niet liggen! Ik vind het heel tof dat ik nu deel mag uitmaken van de club en mijn droom werkelijkheid wordt,' aldus de kersverse CCO.

Met deze nieuwe baan in het betaald voetbal wil de voetbalclub, samen met schoonmaakbedrijf en hoofdsponsor Asito, het goede voorbeeld geven en benadrukken dat schoonmakers belangrijk werk doen en respect verdienen. 'We zochten iemand met passie en bezieling. We zijn ervan overtuigd dat Dion met zijn kwaliteiten het als geen ander kan', aldus Rob Toussaint, algemeen directeur van Heracles Almelo.

Meer berichten