Presentatie Almelo's theaterseizoen '18-'19 tijdens TheaterTipAvond

ALMELO – Het huidige theaterseizoen is nog volop in gang, maar achter de schermen vorderen de voorbereidingen voor seizoen 2018-2019. De programmeringen zijn rond, de brochures worden gedrukt en op maandagavond 9 april presenteren Theater Hof 88 en Theaterhotel Almelo samen hun programma's voor het nieuwe theaterseizoen. De jaarlijkse TheaterTipAvond vindt plaats in het Theaterhotel. De aanvang is 20.00 uur, ontvangst vanaf 19.00 uur.

De programmeurs en directeuren Esther Hammink van Theaterhotel Almelo en Joris Kemps van Theater Hof 88 zullen maandagavond de programma's en brochures onthullen voor het komende theaterseizoen. Dat gebeurt zoals voorgaande jaren tijdens een feestelijke en gratis toegankelijke avond in het Theaterhotel.

Tijdens de TheaterTipAvond zullen een aantal artiesten, gezelschappen en regisseurs tipjes van de sluier van het nieuwe theaterseizoen oplichten. Zo zullen onder meer cabaretiers Christel de Laat en Fuad Hassen een preview geven van hun voorstellingen en het singer-songwriter duo Jodymoon en muzikant en singer-songwriter Tim Akkerman een aantal nummers ten gehore brengen.

Gratis toegangskaarten voor deze gezamenlijke avond in het Theaterhotel zijn te bestellen via de websites van beide theaters: www.stadstheateralmelo.nl en www.hof88.nl.

Meer informatie en (gratis) toegangskaarten via de websites www.hof88.nl en www.stadstheateralmelo.nl, per mail via info@hof88.nl en info@theaterhotel.nl en telefonisch via (0546) 850264 en 0546 803 000. De kassa van Theater Hof 88 is open van woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstellingen, de kassa en receptie van Theaterhotel Almelo is 7 dagen per week bereikbaar van 7.00 tot 23.00 uur.

Meer berichten