Kom op zaterdag 7 april naar Hof 88 voor een leuke aankoop
Kom op zaterdag 7 april naar Hof 88 voor een leuke aankoop

Tesselschade Arbeid Adelt en de Zorg

ALMELO - Hoezo? Gaat Tesselschade in de zorg? Enige uitleg is op zijn plaats. Tesselschade Arbeid Adelt is een landelijke vrouwenvereniging en wel de oudste! De vereniging heeft door heel Nederland haar afdelingen. Ze stellen zich ten doel om vrouwen financieel te ondersteunen in studie of om/bijscholing. Vrouwen die om uiteenlopende reden niet in staat zijn (geweest) de studie uit eigen middelen te betalen. Vrouwen voor vrouwen dus.

De komende tijd zijn er in de zorg vele handen nodig. Handen die misschien nu thuis zitten maar jeuken om aan de slag te gaan. Maak je kenbaar op almelo@tesselschade-arbeidadelt.nl! Men heeft een studiefonds dus meld je aan en bespreek je kansen en mogelijkheden met één van de bestuursleden.

En hoe verdient Tesselschade haar geld dan?

Al meer dan 100 jaar maken handwerksters tegen een kleine vergoeding de mooiste handwerken, van echt traditioneel tot moderne versies, keramiek en tuinartikelen. Twee maal per jaar verkoopt afdeling Almelo deze artikelen. Ook hebben ze trouwe donateurs. Voor €15 per jaar steunen zij Tesselschade Arbeid Adelt (TAA), hoe meer donateurs des te beter. Nieuwsgierig? Kom op zaterdag 7 april naar Hof 88 voor een aankoop van artikelen of donateurschap tussen 11.00-15.00 uur, de toegang is gratis.

Meer berichten