Wendy Beekman en Miranda Rosades liepen vorig jaar nog voor KiKa in Chicago. Komend jaar staat, naast de vele plaatselijke acties, de marathon van Berlijn op het programma.
Wendy Beekman en Miranda Rosades liepen vorig jaar nog voor KiKa in Chicago. Komend jaar staat, naast de vele plaatselijke acties, de marathon van Berlijn op het programma.

Tennisvereniging ATC Veenhorst steunt KiKa

ALMELO - Op tweede paasdag, 2 april, vindt bij ATC Veenhorst het Openingstoernooi van het nieuwe buitenseizoen plaats. Dit jaar met inzet van Wendy Beekman en Miranda Rosado die zich inzetten voor KiKa. Kika heeft als doel om de genezingskans van kinderen met kanker naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat ze nieuwe behandelingsmethoden kunnen ontwikkelen om "kinderkanker" vaker te genezen en vriendelijker te behandelen. Nieuw en extra onderzoek is absoluut noodzakelijk om nog meer te bereiken op gebied van kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarbij kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen. Ze wordt door het hele land gesteund en er worden per jaar meer dan 5500 acties door KiKa georganiseerd zoals nu bij ATC Veenhorst.

Wendy en Miranda zullen met hun team voor de jongste kinderen tot 10 jaar een leuke middag organiseren met o.a. balspelletjes, een springkussen, een ballonnenclown en nog veel meer. De kinderen hebben van te voren informatie mee naar huis gekregen en een verzoek om donatie. Daarnaast worden er tijdens het ouder-/kindtoernooi op 2 april, waar alle leden van de vereniging aan deel kunnen nemen, loten verkocht ten bate van KiKa. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen die allemaal gesponsord zijn.

Naast de organisatie van dit soort acties hebben Wendy en Miranda ook al de marathon van Chicago gelopen voor dit mooie doel en hierbij veel geld opgehaald. Dit jaar doen zij voor KiKa mee aan de marathon van Berlijn. Wilt u hen steunen, kijk dan op https:www.runforkikamarathon.nl/teamalmelo-runs-for-kika

Wilt u tijdens hun actie bij ATC Veenhorst een kijkje komen nemen? Dan bent u van harte welkom. Het Openingstoernooi start om 13.00 uur. Op deze dag is er behalve tennis, ook een Nederlands topteam om een demonstratie van de nog vrij nieuwe sport Padel te geven. Hiervoor zijn twee speciale banen aangelegd bij het tennispark ATC Veenhorst. De wedstrijden die gespeeld worden vanaf 11.00 uur zullen een mooi schouwspel bieden. U vindt het tennispark aan de Veenelandenweg 3 (Schelfhorst).

Meer berichten