Ervaar hoe het is om over ruw terrein te reiden op de Land Rover Experience
Ervaar hoe het is om over ruw terrein te reiden op de Land Rover Experience

Alles op gebied van outdooractiviteiten

ALMELO - Op vrijdag 23 maart gaat de roldeur omhoog voor een nieuwe beurs in De Weverij. BuitenGewoon STOER heeft hard gewerkt om een hele gevarieerde mix van standhouders te interesseren. Ruim 75 ondernemers pakken fors uit met een breed assortiment producten voor het nieuwe buitenseizoen.

Petra van der Kruyssen, organisator van de beurs BuitenGewoon STOER: 'Van 23 tot en met 25 maart beleven we de aftrap van het nieuwe buitenseizoen. Alles op het gebied van een lekker actieve beleving van het buitenzijn. Van kleding en schoeisel tot kamperen, van fietsen tot vuurtje stoken. Open haarden, buitenkeukens, er is van alles te zien en te koop. Maar vooral te beleven! Een combinatie van binnen en buiten. Binnen de beurs, buiten een uitgebreid randprogramma met voor elk wat wils. Kamperen, campers, bushcraft, quads, tuinhaarden, waxkleding, jacht- en outdoor kleding en schoeisel, info over inrichting van buitenruimtes, terreinrijden, beplanting en aankleding van de tuin, kamperen met een tent op je dak, prachtige (jacht-)messen. Jan Wessels, Ton Nederhoff en Bettina Nienhaus zijn er met prachtige wildlife art.' Op het buitenterrein maken 7 (internationale) woodcarvers de meest prachtige beelden met de kettingzaag. Een hovenier laat mensen het klimwerk ervaren in de oude berken die er staan, er worden demonstraties gegeven met (jacht-)honden. Bezoekers met honden kunnen ook zelf meedoen met een aantal proeven, om in de praktijk te ervaren hoe ze het beste uit hun hond kunnen halen. En om te ervaren hoe het is om met een terreinwagen door ruw terrein te rijden, kunnen bezoekers meerijden op de Land Rover Experience die ook buiten opgebouwd wordt. We richten een groot terras in waar bezoekers lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje. Diverse jachthoorn blaasgezelschappen zorgen voor een relaxt sfeertje. Bezoekers die zich willen verdiepen in jacht- en natuurbeheer kunnen zich laten informeren bij diverse stand, onder andere van de NOJG (Nederlandse Organisatie voor Jacht en Grondbeheer), de NBV (Bijenvereniging), het Landschap Overijssel en Geldersch Landschap en Kasteelen.' BuitenGewoon STOER is dagelijks open van 10.00 - 18.00 uur op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart. www.buitengewoonstoer.nl

Winactie

Het Almelo's Weekblad mag in samenwerking met de organisatie van BuitenGewoon STOER 3x 2 vrijkaarten voor deze beurs verloten. Stuur voor donderdag 15 maart 12.00 uur) een mail naar redactie@almeloosweekblad.nl o.v.v. outdoorbeurs en uw naam en adresgegevens.

Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Meer berichten