De 15-jarige Estelle van den Elst dingt op 12 mei mee naar de titel van Miss Teen van Overijssel
De 15-jarige Estelle van den Elst dingt op 12 mei mee naar de titel van Miss Teen van Overijssel

Almelose Estelle gaat voor Miss Teen

ALMELO - Estelle van den Elst is 15 jaar en weet met haar vijftien lentes al heel goed wat ze wil, dat is namelijk Miss Teen of Overijssel worden. Ze werd onlangs gescout door de organisatie Miss Beauty of the Netherlands. Selena Boerman castte haar, zij zat in de jury van de castingdag en hier werd Estelle meteen geselecteerd samen met 14 andere meisjes in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar. Op 12 mei mag ze in Almelo in het Theaterhotel haar beste kunnen laten zien.

Linda Foundation
Op de castingdag mocht Estelle zich eerst voorstellen in een cocktailjurkje, vervolgens liep ze een parcours in bikini en daarna werden haar er in het Engels vragen gesteld. Het ging Estelle allemaal goed af. 'Ik ben wel aardig goed in Engels dus dat lukte allemaal wel,' laat Estelle weten. Momenteel is ze veel bezig met trainingsdagen om zo goed mogelijk te kunnen scoren op 12 mei.

Ook wil ze graag een bijdrage leveren aan een goed doel. Ze heeft gekozen voor de Linda foundation. Deze stichting is in het leven geroepen door Linda de Mol en zet zich in voor jongeren die het financieel niet zo breed hebben.

Estelle heeft een duidelijk plan opgezet. Daarvoor heeft ze 't Bier en Wijnlokaal Hookhoes bereid gevonden om mee te werken. Er is een mogelijkheid voor zestig gasten die zich op 5 april voor een bedrag van vijftig euro te goed mogen doen aan een heerlijk drie gangendiner. Men kan zich via de volgende link aanmelden en de tickets voor het speciale diner bestellen https://shop.eventix.io/83cfb180-1f97-11e8-be49-11e6cedb91da/tickets. Een deel van dit bedrag gaat naar de Linda foundation.

Estelle zit in het laatste jaar van Erasmus. Ze mag volgend jaar een versnelde opleiding in de detailhandel doen. Naast school is ze nu al heel veel bezig met You Tube filmpjes waarvoor ze regelmatig naar Amsterdag afreist. Via een You Tube kanaal bereikt ze ruim 54.000 abonnees. Ook heeft Estelle een eigen kanaal waar ze via haar vlogs iedereen op de hoogte houdt van bijvoorbeeld haar Miss-verkiezing. Veel jongeren weten haar filmpjes erg te waarderen.

Stemmen!

Estelle heeft een eigen facebookpagina en daar kun je ook op haar stemmen. Via de volgende link zie je hoe Estelle haar droom om Miss Teen of Overijssel vorm probeert te geven. https://m.facebook.com/Estelle-Van-Den-Elst-finalist-miss-teen-of-Overijssel-2018-1105274679613657/ Natuurlijk is iedereen van harte welkom om haar aan te moedigen en te bewonderen op 12 mei in het Theaterhotel. Wanneer de kaartverkoop hiervoor begint geeft Estelle dat aan via haar facebooksite.

Meer berichten