Alle selectiedanseressen van ODIN92 die deelnemen aan het grote dansweekend op 17 en 18 maart
Alle selectiedanseressen van ODIN92 die deelnemen aan het grote dansweekend op 17 en 18 maart

Spectaculair dansweekend

ALMELO - Zaterdag 17 en zondag 18 maart staat de IISPA in het teken van dans. Eerst vinden op zaterdag voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Jazzdans plaats en vervolgens zijn er op zaterdagavond en zondag drie dansshows. Deze evenementen worden georganiseerd door dansvereniging ODIN '92 uit Almelo in samenwerking met de KNGU. Alle selectiegroepen van ODIN zullen deelnemen aan de wedstrijden en vrijwel alle recreatiegroepen zullen hun dansen laten zien tijdens een van de shows dit weekend.

Zaterdagochtend beginnen om 9.30 uur de wedstrijden in de IISPA. Verspreid over een ochtend- en middagwedstrijd zullen ruim vijftig dansgroepen van meer dan twintig verschillende verenigingen de strijd met elkaar aangaan. In verschillende categorieën laten de groepen hun dans zien aan de jury en het publiek. De prijsuitreiking van de ochtend is rond 12.15 uur. Vervolgens start het middagprogramma om 13.45 uur en is de prijsuitreiking rond 16.30 uur.

Op zaterdagavond om 19.00 uur staat de eerste Dance2demo op het programma. De sporthal wordt omgebouwd tot een theatersetting waar groepen van verschillende vereniging hun showdansen aan het publiek laten zien. Op zondag staan nog twee demo's om het programma om 10.30uur en om 14.00uur. De leden van Odin zijn al maanden bezig met de voorbereidingen. In het dansweekend zijn er 25 tot 30 vrijwilligers actief die mee helpen om alles in goede banen te leiden. ODIN wist zich de afgelopen jaren meerdere keren te plaatsen voor het NK in Rotterdam. Ook dit jaar gaan ze daar voor. Kaarten voor dit dansweekend op 17 en 18 maart zijn te koop in de voorverkoop via eventbrite.nl en in het weekend zelf bij de ingang. Publiek is van harte welkom.

Meer berichten