Timo heeft enorm veel zin om aan de slag te gaan bij Eshuis Hoveniers
Timo heeft enorm veel zin om aan de slag te gaan bij Eshuis Hoveniers

NK tuinaanleg Timo Kruize aan de slag bij Eshuis

ALMELO Timo Kruize, die in 2017 de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg heeft gewonnen, treedt per 1 maart in dienst bij Eshuis Hoveniers. De orderportefeuille van Eshuis Hoveniers groeit en om de service en kwaliteit van het werk te kunnen blijven garanderen is versterking van het team gewenst. In Timo heeft Eshuis Hoveniers een uitstekende kandidaat gevonden voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Bij de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg gaat het om het zo snel en precies mogelijk aanleggen van een tuin inclusief waterpartijen en bouwwerken. De deelnemers moeten daarom veel technieken beheersen.

Student AOC Oost

Als student van AOC Oost in Almelo heeft Timo samen met zijn teamgenoot Stefan Schoolderman volgens de jury de prijs vooral te danken aan de nauwkeurige maatvoering, de uitstekende samenwerking en het hoge werktempo. Op basis van deze prestatie zijn ze in het najaar van 2017 uitgezonden naar de WorldSkills in Abu Dhabi, het WK voor beroepen waar zij een welverdiende vijftiende plaats behaalden.

Timo heeft erg veel zin om zijn skills in te gaan zetten voor klanten van Eshuis Hoveniers. Hij is erg enthousiast over deze kans om zijn kennis verder in de praktijk te brengen en vindt het dan ook een uitdaging om een rol te kunnen spelen in de verdere ontwikkeling en groei van Eshuis Hoveniers.

Meer berichten