Een geweldige voorleesvoorstelling met audio-visueel videogeschut (foto IKK)
Een geweldige voorleesvoorstelling met audio-visueel videogeschut (foto IKK) (Foto: IKK)

Win gratis kaarten voor Klimmen naar Kruishoogte

ALMELO - Klimmen naar Kruishoogte is de titel van het nieuwe theaterprogramma van amateurpelgrims Tosca Niterink & Anita Janssen. Tosca Niterink leest met haar warme, donkerbruine stem voor uit haar gelijknamige boek, de bestseller Klimmen naar Kruishoogte. De voorstelling is het humoristische verslag van een doldriest wandelavontuur, gelardeerd met hilarische mini-documentaires. Ondanks aangeboren wandelschuwheid, rugzakallergie en chronische vrees voor afritsbroeken, maakte het dappere duo een voettocht van maar liefst 1100 km, dwars door Spanje.

Tosca & Anita ('Annie' voor intimi) delen openhartig hun intiemste details over deze even barre als bizarre wandeltocht van Granada naar Santiago de Compostella. Het publiek loopt met de dames mee, door de eindeloze olijfboomgaarden van Andalusië en de blakerend hete woestenij van de Extremadura. Wandelvreugde wordt in rap tempo afgewisseld met mateloze ergernis (vooral aan medepelgrims!), heuse vechtpartijen en verrassende ontmoetingen met schele nonnen en potloodventers. Kortom, Klimmen naar Kruishoogte is een hartverwarmende verhalenavond met voor de pauze koffie en koekjes en daarna een drankje en wat te knabbelen erbij.

Winactie

Het Almelo's Weekblad mag in samenwerking met Hof 88 3x 2 vrijkaarten verloten onder de lezers van het Almelo's Weekblad. Kans maken hierop? Stuur dan voor zaterdag 10 maart een mail naar redactie@almeloosweekblad.nl o.v.v. Klimmen naar Kruishoogte. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Een geweldige voorleesvoorstelling met audio-visueel videogeschut

(Foto IKK)

Meer berichten