Preston Palace, het uitgaanscentrum voor jong en oud!
Preston Palace, het uitgaanscentrum voor jong en oud!

Vier Pasen bij Preston Palace! Doe mee aan de winactie!

ALMELO - Vrolijk all-in Pasen! Vier het samen en beleef de leukste Pasen allertijden. Laat u verrassen door het royale aanbod en het voordelige all-inclusive tarief. Op uw paasbest een leuk dagje uit met uw hele familie. Het uitgaanscentrum biedt volop mogelijkheden tot ontspanning. Van een kop koffie of thee met een gebakje naar keuze in de koffiecorner, tot een drankje op één van de gezellige binnen of buiten terrassen. Er is genoeg te doen in het gezellige uitgaanscentrum.

Spelfaciliteiten

Er zijn veel spelfaciliteiten zoals; midgetgolf, bowlen, snookeren en biljarten. Relax in het subtropisch zwemparadijs, beleef een spannende tijd in de unieke indoor-kermis of toch liever samen paaseieren zoeken in het uitgaanscentrum? Voor de kleine gasten is de spelotheek geopend. Kinderen hebben de dag van hun leven in deze ruimte met springkussens en klim en klauter attributen. Poffertjes en patatjes horen er natuurlijk bij!

All-inclusive Paasarrangement

All-in is leuk voor het hele gezin! U betaalt één tarief voor een compleet dagarrangement op eerste of tweede paasdag. Het eten, de drankjes, de spelmogelijkheden, het zwem- en saunaparadijs en de indoor-kermis zijn bij de prijs inbegrepen! Optimaal, onbeperkt en onbezorgd van te genieten.

Wat is all-in?

* Warme en koude buffetten in het uitgaanscentrum met overheerlijke grillgerechten, soepen, vleeswaren, stokbrood, visbuffet, salades, een wokbuffet en ijs als nagerecht.

* Drinken: Alle consumpties, zowel binnenlands als buitenlands gedistilleerde dranken.

* Entertainment.

* Luxe koffiebuffet in de Koffiecorner.

* Spelfaciliteiten, zoals bowlen, midgetgolf, snooker en biljart.

* Toegang tot de indoor-kermis tot 18.00 uur.

* Toegang tot het subtropisch zwemparadijs met whirlpools, stoombad en zonnehemels.

* Spelotheek voor kinderen t/m 7 jaar.

Parkeren.

Trek er snel op uit met Pasen! Meer informatie over beschikbaarheid en reserveringen vindt u op de website van Preston Palace: www.prestonpalace.nl/pasen

Fantastische winactie!

Het Almelo's Weekblad mag in samenwerking met Preston Palace 2x 2 all inclusive paasarrangementen (1e of 2e paasdag 15.00-19.00 uur) verloten. Kans maken hierop? Mail dan voor woensdag 14 maart naar redactie@almeloosweekblad.nl o.v.v. Pasen Preston Palace. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Meer berichten