Lars van der Werf en Edwin Groenendal voor de Javatoren waar op 24 maart het Fit for Almeloopers evenement plaats vindt
Lars van der Werf en Edwin Groenendal voor de Javatoren waar op 24 maart het Fit for Almeloopers evenement plaats vindt

Fit for Almeloopers verdient steun

ALMELO - Op zaterdag 24 maart wordt in de Javatoren van 9.00 uur tot 13.00 uur een groot evenement gehouden met verschillende clinics, masterclasses en workshops. Zowel volwassenen als kinderen kunnen aan de activiteiten deel nemen. 'We hebben alles uit de kast gehaald om zoveel mogelijk geld binnen te kunnen halen voor het goede doel van de Roparun en om de Almeloopers nog meer op de kaart te zetten,' geven Edwin Groenendal, Karin Drenth en Lars van de Werf aan die met het evenement Fit For Almeloopers veel belangstellenden naar de Javatoren proberen te trekken. Lars is fysiotherapeut en de Karin en Edwin zijn als hardlopers verbonden met de Almeloopers die tijdens de Pinksterdagen voor de tiende keer deelnemen aan de Roparun.

Met medewerking van onder andere grote hardloopmatadoren als Marti ten Kate, en Marian Freriks, wordt het vast een bijzonder evenement dat plaats gaat vinden in de Javatoren bij de horecagelegenheid de Hoofdzaak. Karin geeft meerdere Master Classes in Health en Lifestyle. Ze heeft ook een eigen zaak onder de naam Food Fun en Fit. Er zijn mogelijkheden om Zumbalessen van Luv2Move, Disq training of Bootcamp, te volgen. Kickboksen kan beoefenend worden door groot en klein. De clinic hierin wordt verzorgd via de Fight Academie Almelo. Philip Dhert, van de Soete Zolder geeft een masterclass chocoladeproeverij. Er is een masterclass over blessurepreventie en prestatieverbetering met bijvoorbeeld een loopanalyse onder leiding van Kievit Sport. Natuurlijk ontbreken de smoothies, fruitcocktails en een heerlijke gezonde cake niet. Kortom, er wordt heel veel aangeboden.

De Almeloopers nemen dit jaar voor de tiende keer deel aan dit grootse evenement. Door onder ander loten te verkopen, collectes, verkoopacties en ook met het Fit For Almeloopers evenement in de Javatoren hopen ze dit recordbedrag te realiseren. Voor de tijden waarop de verschillende activiteiten precies plaats vinden en nog meer informatie kan men kijken op www.almeloopers.nl/fitforalmeloopers.

Meer berichten