Kom naar de open banenavond op 7 en 8 maart, Van Merksteijn is op zoek naar jou!
Kom naar de open banenavond op 7 en 8 maart, Van Merksteijn is op zoek naar jou!

Bezoek de open banenavond!

ALMELO - Timing en Van Merksteijn organiseren op 7 en 8 maart een open banenavond bij Van Merksteijn op het Bedrijvenpark Twente 237. Tijdens deze avond kunnen werkzoekenden onder andere deelnemen aan een presentatie en een rondleiding onder leiding van het management. Door de uitbreiding van de productiecapaciteit van wapeningsstaal en hekwerk heeft Van Merksteijn meer collega's nodig. Door de deuren van deze locatie te openen hoopt Timing werkzoekenden te interesseren voor een baan als technisch operator, bij de technische dienst of als logistiek medewerker.

Goed werkgeverschap

Van Merksteijn International is één van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen ter wereld. Van Merksteijn International is vastbesloten om te voldoen aan de behoeften van vandaag, zonder afbreuk te doen aan de behoeften van toekomstige generaties. In 2017 hebben 50 flexwerkers van Timing een vaste baan gekregen bij Van Merksteijn. Nieuwe flexkrachten maken niet alleen kans op een vast dienstverband, maar krijgen ook diverse opleidingen aangeboden. Op de Van Merksteijn School kunnen ze bijvoorbeeld een Veiligheidscertificaat behalen of een praktijkopleiding doen. Daarnaast hebben Timing en Van Merksteijn in samenwerking met een externe opleider een Nederlandse taalcursus opgezet, zodat flexkrachten waar nodig de Nederlandse taal nog beter onder de knie kunnen krijgen.

Iedereen die geïnteresseerd is in de open banenavond kan zich aanmelden op een tijdstip tussen 17.30 uur en 20.30 uur via www.timing.nl/openbanenavond.

Meer berichten