Het trio 'No Songs for Old Man', laat graag muziek uit de jaren zestig een beetje herleven in de Cotton Club van Het Huis van Katoen en Nu
Het trio 'No Songs for Old Man', laat graag muziek uit de jaren zestig een beetje herleven in de Cotton Club van Het Huis van Katoen en Nu (Foto: Marion Wesselink)

No Songs for Old Man

ALMELO - Op zondag 25 februari van 14.30 uur tot 16.30 treedt het muzikale trio, 'No Songs for Old Man' op in het huis van Katoen en Nu aan de Rosa Luxemburgstraat in Almelo. Het belooft een heel gezellig optreden te worden van de muzikanten die op allerlei terreinen in de muziekwereld hun voetsporen wel hebben verdiend. De toegang is gratis en daarbij wordt een kopje thee geserveerd, maar een vrije gift is natuurlijk van harte welkom.

Het geheel ademt de sfeer van de jaren zestig. Peter Schoof, zingt, speelt gitaar en mondharmonica. Toon Faulhaber, laat ook vocaal van zich horen en bespeelt de Banjo en de Ukelele. Antoon Aukes is de drummer en speelt daarnaast de Cajon, dit is een specifieke handtrommel. De stijl van de muziek is duidelijk afgeleid van de jaren zestig, maar de drie mannen brengen meer. Nummers als 'The circle will be unbroken', en 'II be the day' van Mr Bojangle worden ten gehore gebracht. Onder de vlag van de Cotton Club wordt deze muzikale middag aangeboden. Peter Schoof heeft in de afgelopen jaren veel kunstprogramma's gemaakt voor RTV Oost en was ook nauw betrokken bij 'Het Verzet Kraakt', vorig jaar september. Samen met Toon en Antoon vormen ze een trio dat de bezoekers echt zal vermaken. De drie mannen houden nu eenmaal van muziek maken en willen dat graag met heel veel muziekliefhebbers delen. Ze willen het zo laagdrempelig mogelijk houden en is daarom voor iedereen gratis toegankelijk.

Meer berichten