Wat is er leuker dan met je hobby bezig zijn?
Wat is er leuker dan met je hobby bezig zijn?

Feestdag 't Ruiterparadijs succes!

ALMELO - Zaterdag 27 januari was de feestdag van 't Ruiterparadijs vanwege het 10-jarige bestaan. Deze dag werd goed bezocht en de clinics, shows en 2e handsmarkt waren zeker de moeite waard. Om deze dag voor iedereen nog leuker te maken had 't Ruiterparadijs op facebook een oproep gedaan om een verslagje met foto's in te zenden.

Door het inzenden van foto's en een verslag over deze dag konden deelnemers en bezoekers kans maken op een waardebon van 50 euro. Omdat de reacties en foto's meer dan verwacht en erg leuk waren is besloten om extra waardebon van 25 euro beschikbaar te stellen.

Favoriete hobby
Jozien Wentink: 'Wat is er leuker dan zaterdagochtend met je favoriete hobby bezig te zijn? Wij waren in Haaksbergen te gast op de feestdag van Het Ruiterparadijs uit Hengevelde. Vanwege het 10-jarige bestaan waren er veel leuke dingen te doen en te zien! Linda en ik waren speciaal voor de tweedehandsmarkt gekomen, en voordat je een markt kan houden moet er natuurlijk worden opgebouwd. Tussendoor kon iedereen genieten en kennis opdoen tijdens de workshop van Mieke Verdonk professioneel paardentrainer en coach. Alles en iedereen bij elkaar maakte het tot een gezellige dag, ik heb veel kennissen gesproken maar ook nieuwe dingen geleerd van alle workshops!


Onze verkoop was dusver goed dat we onze kraam er zeker uit hebben kunnen halen en uiteraard ook nog wat paardenspul ervoor terug kunnen kopen!

Kortom, een zeer geslaagde dag!'

Meer berichten