Win nu gratis kaarten voor deze voorstelling op donderdag 22 februari bij Hof88 (foto: Govert de Roos)
Win nu gratis kaarten voor deze voorstelling op donderdag 22 februari bij Hof88 (foto: Govert de Roos)

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal

ALMELO – Op donderdag 22 februari treden Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal op in Hof 88 met Hotel Victoria. Een echt theaterconcert! Het hotel is het baken in de zee voor de reizende muzikant. Er zijn tijden in het leven van Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal dat zij uit de koffer leven en van hotel naar hotel trekken. En daar trekt Carel zijn bandoneón weer uit de koffer en slaat Juan de oude hotelvleugel open.

De volgende ochtend zijn ze niet zelden vergeten waar ze ook al weer waren. Een muzikantenleven is een gek, mooi leven, dat van een 'loco lindo'! In Hotel Victoria vertellen Carel Kraayenhof en Juan Pablo het publiek over hun reizen/tournees over de hele wereld aan de hand van verschillende anekdotes. Door middel van bestaande en nieuwe muziekstukken brengen deze twee muzikanten een programma met prachtige Argentijnse folkloremuziek.

Donderdag 22 februari, aanvang 20.15 uur in de Herman Finkers Zaal. www.carelkraayenhof.nl Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van Hof 88 of telefonisch tijdens kantooruren.

Win gratis kaarten

Het Almelo's Weekblad mag in samenwerking met Hof88 3x 2 gratis kaarten verloten onder de lezers van het Almelo's Weekblad. Kans maken hierop? Stuur dan voor dinsdag 13 februari een mail naar redactie@almeloosweekblad.nl o.v.v. Carel Kraayenhof.

Meer berichten